sLm arkadaslar gecenlerde totalis oldugumu soylemistim tabi dr larin bilgilendirmesi buydu.her zaman oldugu gibi yine asiri kanamayla hastaneye gittim ve yatirdilar bi hafta yattim ciktim.ordaki yogun arastirma sonucu totalis deil parsiyalis oldugu soylediler.yinede rahmim kapaliymis ama totaliste gore bu kismen kapatiyormus.dr duzelme ihtimali var dedi ve duzelse bile rahim boyumun kisa oldugunu yinede erken dogum riskim oldugunu soyledi.totalis olmadigi icin ck mutluyum ama parsiyaliste kesin cikarmi cikmazmi bilmiyorum.ve bn tup bebek oldugu icin corospin kullaniyordum bunun kanamayi tetikledigini soylediler ve biraktirdilar.aranizda bununla ilgili net bilgisi olan varmi.yani parsiyalisin 26 haftadan sora duzelirmi.duzelmese bile yinede riskleri cokmu.
bna ciger gelistiricide yaptilar.ve hastanede nabzimda yuksek dediler.100 le 120 arasi atiyo hamilelikte bu olurmu dr lar normaol bulmadi arastirdilar kalple ilgili bise cikmadi yinede merak ediyorum.hamile olduktan sonra nabzm cok atmaya basladi ama bn ilaclardan bebe giden kan pompalanmasinandir diye onemsemedim.
bn totalisten kurtuldum derken rahim kisaligi carpinti faln cikti.rahim kidaliginda baska bir risk varmi onuda bilmiyorum.biraz uzun yazdim kusura bakkmayin yardimci olursaniz ck sevinirim simdiden tesekkurler.