• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta circumvallata?

merve teacher

Tohum saç,bitmezse toprak utansın.../ N.F.K.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
1.837
3.757
63
Kızlar bu konuda araştırdım ama çok bir bilgim yok.12 haftalik gebeyim ve bugun kontrolde ogrendim.Doktor pek birsey soylemedi.
Aranizda boyle bir durum yasayan ve bilgi sahibi olan varsa benimle paylasmasini rica ediyorum. Plasenta circumvallata nedir?

Merhaba bana da dün aynı teşhis kondu ama Dr bir sıkıntı arz etmez dedi.ayrintili ultrason da muhakkak Dr sor dedi belki içimi rahatlatmak için dedi.netten baktım dün moralim çok bozuldu.20+4 teyim.siz ayrintiliya girmismiydiniz?

Merhaba bana da dün aynı teşhis kondu ama Dr bir sıkıntı arz etmez dedi.ayrintili ultrason da muhakkak Dr sor dedi belki içimi rahatlatmak için dedi.netten baktım dün moralim çok bozuldu.20+4 teyim.siz ayrintiliya girmismiydiniz?
Canm ben burada yazdığımda kimse cevap vermemişti.Galiba nadiren görülen bir durum diye düşünmüştüm. Bana ikili testi yaptiklarinda 12. haftamdi galiba o zaman söylediler. Ne olduğunu sordugumda bircok olumsuz şey işittim. Erken dogum olabilir kanama olabilir falan dedi doktor. Bende senin gibi cok korkmustum. 23. haftamda ayrintiliya girdiğimde tekrar sordum doktor plasenta normale dönmüş oyle bir durum kalmamış dedi. Su an 34. haftamdayim hic bir sorun skntı kalmadi Allaha cok şükür. Yani canini sıkma normale döner ins.

Canm ben burada yazdığımda kimse cevap vermemişti.Galiba nadiren görülen bir durum diye düşünmüştüm. Bana ikili testi yaptiklarinda 12. haftamdi galiba o zaman söylediler. Ne olduğunu sordugumda bircok olumsuz şey işittim. Erken dogum olabilir kanama olabilir falan dedi doktor. Bende senin gibi cok korkmustum. 23. haftamda ayrintiliya girdiğimde tekrar sordum doktor plasenta normale dönmüş oyle bir durum kalmamış dedi. Su an 34. haftamdayim hic bir sorun skntı kalmadi Allaha cok şükür. Yani canini sıkma normale döner ins.
Çok teşekkür ederim.dr.dun gayet relaks bir şekilde söyledi.bebege yada bana bir zararı varmı dediğimde hayır cevabını verdi.aksama netten baktığımda kötü şeylerle karşılaştım ve açıkçası korktum.simdi ayrıntılı için randevu arıyorum.insallah dediğiniz gibi bir sorunla karsilasmam.sizede geçmiş olsun içimi birazda olsa ferahlattiniz.Rabbimden başkası bilemez tabi inşallah sağlıkla alırız kucağınıza😊

Merhaba inşaAllah mesajımı görürsünüz sağlıklı doğum yaptınız mı süreç nasıl işledi? Banada aynı teşhis kondu bi kere bebeğimi kaybettim çok korkuyorum nette kimse bu konuda yorum yapmamış

Şıamda bende de aynı durum var ve cumaAyrıntılı ultrasona gireceğim biraz korkuyorum sonuç ne çıkacağını bilemiyorum sizde durum ne oldu acaba?

Merhaba ben de 17.haftamdayım. Bana da aynı teşhis koyuldu ve Perinatoloji uzmanı doktorum erken doğum, bebekte gelişim geriliği, bebeğin kaybı gibi birçok olumsuz durumdan bahsetti. Moralimi yüksek tutmaya calıssam da üzülüyorum. Bu durumu yaşayıp sağlıkla bebeğine kavuşan var mı?

Back