Plasenta aşağıda olanlar (plasenta previa) lütfen bakar mısınız🙏🏼

serry5

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2022
15
7
29
14 haftalık hamileyim 2 haftadır haftada 1 gelen kahverengi bi kanamam oluyor ve proluton depot vuruluyorum, ayrıca kan sulandırıcı oksapar da kullanmam gerekiyor .. geçen hafta gittiğimde doktor plasenta rahim ağzını kapatmış dedi. Bu haftalarda kapatan ve daha sonra yukarı çıkan var mı lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız.. çok üzüyor bu durum beni doğumda sıkıntı yaşar mıyım diye korkuyorum😞

Böyle olup yukarıya çıkan çok duydum bol su iç çok hareket etme yine de doktoruna sor tedbir amaçlı ne verir

Böyle olup yukarıya çıkan çok duydum bol su iç çok hareket etme yine de doktoruna sor tedbir amaçlı ne verir
Progestan, prolutex devam ediyorum. Henüz uzan falan demedi ama ileride düzelmezse hareketlerini kısıtlayacağız dedi. Ama ben tabii dinleniyorum sürekli su falan da içiyorum 2-3 litre. Rahim ağzını kapatıyor şuan dediği için acaba çıkmaz mı artık diye korktum. Şu dönemde bu stresi yaşamak istemezdim umarım çıkar🤲🏼🌸

Progestan, prolutex devam ediyorum. Henüz uzan falan demedi ama ileride düzelmezse hareketlerini kısıtlayacağız dedi. Ama ben tabii dinleniyorum sürekli su falan da içiyorum 2-3 litre. Rahim ağzını kapatıyor şuan dediği için acaba çıkmaz mı artık diye korktum. Şu dönemde bu stresi yaşamak istemezdim umarım çıkar🤲🏼🌸
Merhaba nasılsınız iyilestiniz mi

14 haftalık hamileyim 2 haftadır haftada 1 gelen kahverengi bi kanamam oluyor ve proluton depot vuruluyorum, ayrıca kan sulandırıcı oksapar da kullanmam gerekiyor .. geçen hafta gittiğimde doktor plasenta rahim ağzını kapatmış dedi. Bu haftalarda kapatan ve daha sonra yukarı çıkan var mı lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız.. çok üzüyor bu durum beni doğumda sıkıntı yaşar mıyım diye korkuyorum😞
Hamileliğim boyunca hiç bir sıkıntım olmamıştı taki ayrıntılı ultrason girene kadar perinatalog bana da plesente previa demişti 17 haftada ama yukarı çıkar dedi tabi ki internette yazılanları okuyunca insanın aklında bir sürü şey geliyor plesenta yukarı çıkmadı ve bütün hamileliğim internette iyi şeyler iyi hikayeler aramakla geçti her kontrolde doktorun ağzından iyi bir cümle bekledim ama 32 haftada plesenta previa hemde total dedi kesinleşti yani her gün kanama bekledim çünkü okuduklarım doktorlar hepsi bundan bahsediyordu ama hiç kanamam olmadı ağrımda çok şükür 37 haftada 2600 kilo doğan bi bebeğim oldu şimdi sekiz aylık demem o ki herşey kitapta yazdığı gibi olmuyor buraya da bilerek yazdım bebeğim sekiz aylık demiştim sıkıntısız bir süreç geçirsem yazacam diye stres yapmayın tadını çıkarın ben yapamadım siz yapın 😌

X