- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
Merhaba bayanlar, İlk hamileligimde erken doğum sancılarından ve amino sıvı azaldığından dolayı 34 haftaliken acil sezeryana alındım Sezeryan sırasında plasenta akreta ve previa olduğum ortaya çıktı doktorum çok zor bir doğum olduğunu çok kanamam olduğunu başka bir hastanede olsaydım rahmimin alınacağını normalde kendinin de riske atmayip böyle durumlarda rahmi aldığını aama benim yaşimın (19) çok küçük olduğu için ugrastigini söyledi ama kanaman devam ederse tekrar bir operasyonla rahmi alabiliriz dedi şimdi tekrar bir hamilelik düşünüyorum ama plasenta akreta beni çok korkutuyor ilk dogumunda böyle birşey yaşayıp ikinci doğumu sıkıntısız geçen var mı?
NoT; plasenta akreta= bebeğin eşinin rahmin derinliklerine yapışık olması doğum öncesinde bilinmesi çok zor ultrasyonda belli olmuyor ve anne ölümlerinin büyük cogunlugu bu yüzden oluyor tek çare kanamayi durdurmak için rahmin alınması bir kere yaşayanların tekrarlama olasılığı çok yüksek![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
NoT; plasenta akreta= bebeğin eşinin rahmin derinliklerine yapışık olması doğum öncesinde bilinmesi çok zor ultrasyonda belli olmuyor ve anne ölümlerinin büyük cogunlugu bu yüzden oluyor tek çare kanamayi durdurmak için rahmin alınması bir kere yaşayanların tekrarlama olasılığı çok yüksek
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)