- 25 Ocak 2023
- 701
- 290
Arkadaşlar merhaba hepinize mutlu günler diliyorum . 35+3 den yazıyorum . Geceler artık daha uykusuz ve zorlu geçiyor gunduzleri de asla uyuyamıyorum kaygılar da başladı . Normal istiyordum fakat sezeryan olacağım . İğne olmaktan bile korkuyorum aslına bakarsanız. Psikolojik ve diğer sağlık sorunlarım nedeni ile sezeryan planlandı 26. Aralık için . Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz . Ayrıca genel anestezi olacağım büyük bir ihtimal psikolojik durumlarımdan dolayı (panik ) . 33 haftam da doktora gittim bebeğin kilosu 3 kg 49 cm olarak soylendi. Herhangi bir odem el ayak da şişme yasamiyorum henüz . Fakat vajinam da inanılmaz bir şekilde bıçak saplanmasi oluyor. Gün gectikte de artıyor ağrılar ile birlikte. Çığlık atıyorum artık arka arkaya 10 sefer oluyor duruyor. Bebeğin suyu ve gelişimin De sorun olmadığını söyledi doktorum . Nisan ağrılar düzenli olarak gelirse aramami söyledi sadece. Bebeğimin iki hafta ileriden gittiğini söyledi genetik olarak dedi. Çok fazla tatlı abur cubur da yemiyorum hatta refluden boğazım ve küçük dilim maf oluyor yediğimi çıkarıyorum . Bebeğimin ileriden gitmesi doğuma sebep olabilir mi ağrılarım kasılmalarım geceleri o kadar yoğun oluyor ki doktora gidiyorum 5 günde bir. En son 33 de gittim doktorum onlar yalancı sancı seni de dogurtursak hastaneyi kapatıp gidebiliriz dedi gülümsedi şaka yapti e tabi bende alındım bir kaç güne gideceğim . Son zamanlar da bebegim de aşırı hareketli kaburgam da ayağını hissediyorum sanki çıkacak gibi oluyor kafası da vajinam dan . Ağlıyorum artık sabır diliyorum sürekli şükrediyorum onun için fakat gerçekten çok yıprandım göz altlarim mosmor oldu uykusuzluktan . Doğum yaptıktan sonra kimseye muhtaç olmamak için dua ediyorum bebeğime direk bakabilmek istiyorum . Çabuk toparlanmak için doğumdan sonra neler yaptınız
Teşekkürler şimdiden
Teşekkürler şimdiden