iri bebek olduğu için sezeryan dendi diye belirtmiştim.
normal doğum apayrı bir kafa, o kafaya hiç giremeyen insanlar da var, işin psikolojik boyutu da önemli yani, isteğe bağlı sezeryan olmak isteyen de olsun gayet de mantıklı olan budur yani..
tabi beklesin bebek de kakasını yiyen yoğun bakıma giren de çok Allah korusun.....
her neyse.
teşekkürler cevap için.
iri bebek olduğu için sezeryan dendi diye belirtmiştim.
normal doğum apayrı bir kafa, o kafaya hiç giremeyen insanlar da var, işin psikolojik boyutu da önemli yani, isteğe bağlı sezeryan olmak isteyen de olsun gayet de mantıklı olan budur yani..
tabi beklesin bebek de kakasını yiyen yoğun bakıma giren de çok Allah korusun.....
her neyse.
teşekkürler cevap için.
Benim 39+3te suyum geldi, hastaneye gittiğimde 2 cm açıklık vardı sadece. 12 saat boyunca sancı çekmeme rağmen hiç ilerlemedi. Ben sancı çekerken, o psikolojideyken yan odamda başka bi kadın doğum yaptı ve ben korktuğum için sabah doktoruma sezaryen olmak istediğimi söyledim. Sezaryen istemimi dile getirirken tekrar açıklık kontrolü yaptıklarında 5 cm olmuştu ama ben psikolojik olarak bunu yapamayacağıma inanmıştım ve sezaryen oldum. Bi kere bile pişman olmadım. Kimin ne dediği de hiç umrumda olmadı :) Şimdiden hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum size