niye ayol.... dogurursun , herkes nasil yapio.?Darısı bana ben zatennormal doguramamhayırlı ömrü olur insallah bebisin
Amin bebegim darisi sana dualarimdasin her zamanDarısı bana ben zatennormal doguramamhayırlı ömrü olur insallah bebisin
Amin ablası :*canim .. guzel yazmissin ... keyf aldim okurken , eline , yuregine saglikAllah hayirli uzun omurlu etsin yavrunu (kalpcik)
minnosun sana ilerde beklenmedik sürprizler yapacak deseneAmin ablası :*
Zaten bi anormal oldu gezmeye gittim dogum yaptim geldim
Simdiden başladı bile biz istedigimiz kadar plan yapalim kendi istedigi tarihte geldiminnosun sana ilerde beklenmedik sürprizler yapacak desene
kac yasinda? yada kac aylik simdi?Simdiden başladı bile biz istedigimiz kadar plan yapalim kendi istedigi tarihte geldi
ay kiyamamm yaa, ne tatlidir o simdiiii, masallah masallahHenuz 3 aylik ablasi
Evimin neşesi ablasıay kiyamamm yaa, ne tatlidir o simdiiii, masallah masallah
aminnnn , operim yanaciklarindan onunnn bennnnEvimin neşesi ablası
MaşallahAllahım nazarlardan saklasın darisı sizin başinızaa
Bende seninkileri öperimm onlarin yaslari kac?aminnnn , operim yanaciklarindan onunnn bennnnbenim 3 cuye niyet yok tatlim, Rabbim isteyen herkese versin. ( bi ara bi dusundum ama, boyle daha iyi olduguna karar verdim )
cocuk aslinda cok cok güzel bir nimet, cok sukur Rabbim bize layik gormus. ama hayat sartlari iste, yetisemiyor insan artik , benim buyuk 10 , kucuk 4 yasinda canim , ufaklik simdi bide anaokuluna basladi , kucuk bir adam sankiBende seninkileri öperimm onlarin yaslari kac?
Bende ikinciyi hemen istiyorum birlikte aradan cikartiyimda sonra rahat ediyim dimibenim koca 3 tane istiyo ama benim hic niyetim yokk 2 yeter surekli cocuk mu bakcam be azcikta kendime bakiyim
hhiii anladim canim, iki sene dusunmuyorsan zaten yeterince sütünü almis olur, en guzeli zaten.Çok büyuk nimet tabiki Allahima binlerce sukur bize bu duygulari yasatti. Isteyen herkesede nasip eder insallah basta alyanakli basbelamiza :)
Canım ben kendisi birakana kadar emziricem zaten koca yok yanımda yeni bebek yok bi 6 ay daha kesin emziririm yani
Masallah seninkiler büyümüsler bilee ohh
Canim ben simdi universite okuyorum aciktan kossye falan calisiyorum ama bi 2 yil kesin evdeyim 2. Olursa 4 yil daha evdeyim yani
Sonrada ikiside buyuk olur krese gonderir calisirim Allah nasip ederse
Yok yok Sezer yan iyidir candır :) aman zaten henüz bulamadikniye ayol.... dogurursun , herkes nasil yapio.?
Saol canim amin insallah kavusurum da bir şekilde çıkar elbetAmin bebegim darisi sana dualarimdasin her zamanayrica niye doguramiycaksin bal gibi dogurursun bebegimm
seninde olur Allahin izni ile, bulursunuz canim benim , biliomusun , senin su profil resmini dayimin kizi kendisinde yapti, birinin taklidini yapiodu, sürdü yanaklarina ruji kocaman kocaman,Yok yok Sezer yan iyidir candır :) aman zaten henüz bulamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?