Plaka sorgulama

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada polis malesef müdahale etmiyor inanki..
bana geçen yaz hamileyken eski model bir araba resmen üzerime sürdü arabayı.abartısız üzerime sürdü.cadde üzerinde durdum ve elimi yüzüme kapattım;ne olacaksa olsun dercesine.yanımda kızkardeşim vardı.ben durduktan sonrada serseriler gülerek gittiler.
emniyet müdürlüğünün uzantısı olan caddede başıma gelmiş olmasına rağmen hiç ilgilenmedi tlfdaki polis memuru..ne tarafa gitti,plakası neydi,modeli neydi gibi sorular sordu.ve kapattılar.yakaladılarsada hiç bir şey yapılmamıştır eminim çünkü ben tüm bilgilerimi vermiştim şikayetciyim dememe rağmen bana geri dönülmedi.
muhtemelen ciddiye alınmadım.mafoldumben
ya bebeğime bir şey olsaydı gider öldürürdüm o adamı işte o zamankötükedihüso

sarıböcüge katılıyorum malesef bakın malesef diyorum cünkü bu işin içindeyim trafik polisleri ilgilenmiyor bende sigortacıyım ve bize aracı alcam kazası varmı diye müşterilerimizden galerilerden gelen oluyor denildigi gibi aracın kazası varmı yokmu bunu sorgulamak amac kişisel tek bilgi isim soyisim baska hiçbir kişisel bilgiyi göremiyorz tc. numaraları yıldız (**) seklinde oluyor bunun dısında aracın markası modeli ve kazası olup olmadıgı motor şasi numarasını dahi gizleniyor yani programın amacı aslında sigortaların takibi hasar-hasarsızlık durumudur
sarıböcük cok gecmiş olsun bu arada trafik polisleri artık kaza anında bile pek umursamıyor kaza tespit tutanagı doldurun diye..malesef...

teşekkür ederim canım geçmiş olsun dileklerin için..
ben araç satışta çalıştım 5 yıla yakın sigortayla içiçeydik ama senin kadar detaylı bilmiyorum tabi..güzel özetlemişsin sağol.

benim anlatmak istediğimi arkadaş çok güzel özetlemiş valla ya arkadaşımızın bebeğine bişey olsaydı kim verecekti hesabını...yada o adam sapık olup beni kaçırıp tecavüz etseydi....o zaman polis ister sallasın ister sallamasın olan olmuş olacaktı.ne yazıkki ülkemizde öyle şerefsizler çokmafoldumben

bu ve buna benzer olaylarda nasıl oluyor da ilgilenmiyorlar aklım almıyor..onlar yüzünden insanlar ölse,bu polisler hiç mi vicdan azabı duymaz..ama bizim toplumuzuda nasıl olsa bişi olmaz mantığı var..o insanlar yarın öbür gün o polislere çarpsa , o polis sakat kalsa ,keşke demeyecek mi? yada kızına karısına çarpsa.....sen güvenliği sağlarken aynı zamanda kendi güvenliğini ,ailenin güvenliğinide sağlıyorsun..hadi başkasını düşünmüyorsun da kendini ,aileni düşünde bişiler yap....sonrada bu ülkede herkes kendi işini kendi halletmeye çalışıyor...neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…