Cok kotuyum.. yardimm..

Bile isteye evli çocucuklu biriyle ilişkiniz olmuş sonrasında kopamamışsınız. Kusura bakmayın eşinizle aynı düşüncedeyim. Eskiye takılmak değil bu evli adamla ilişkisi olan bir insanı kımsenın kolay midesi almaz. Bir yerden sonra kadının ahı çıkmış
Evet cıktı sanırım kocam boşanma kararı aldı,kendi eken kendi bicer çok zor durumda kaldım geçmişteki bir hatam evliliğime mal oldu ,buraya yazmaya bile gücüm yok çünkü kendimi savunamıyorum,sen evli biriyle bile isteye birlikte olup üstelik onu bana bekar diye anlatıp yalan söyledin diyor ,hakkımda hayırlısı ne diyeyim

Evet cıktı sanırım kocam boşanma kararı aldı,kendi eken kendi bicer çok zor durumda kaldım geçmişteki bir hatam evliliğime mal oldu ,buraya yazmaya bile gücüm yok çünkü kendimi savunamıyorum,sen evli biriyle bile isteye birlikte olup üstelik onu bana bekar diye anlatıp yalan söyledin diyor ,hakkımda hayırlısı ne diyeyim
İnşallah o sizinle eşini aldatan adamda! ödemiştir bir bedel yada en kısa sürede öder.

keşke hiç anlatilmasaydi ama olan olmuş bence ' söyle söyleyin geçmiş yani herkez geçmişi kusarsa herkez bosanir kimse geçmişi takıyor sen neden böyle yapıyorsun
Hayır bana anlatsaydın inanırdım sana diyor en baştan deseydin seni seviyorum bir şekilde konuşarak atlatırdık ama sen yalan söyledin bir daha güvenemem diyor,boşanma kararı aldı yapacak bir şeyim kalmadı ,bugün de bitik şekilde buraya gelip baktım yazdım iste

• Beğen
Reactions: Z P
Gecmişinizi niye anlattınız ki oldu birileri bitti gitti şu şu diye rapor mu verdiniz

Ben bir ilişkiye baslanildigi zaman geçmişin konuşmasını normal bulmuyorum. Ben anlatayım bana daha çok güvenir düşüncesinde oluyor herkes. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Yeni bir ilişkiye geçmişin izlerini taşımanız başlı başına hata olmuş. Bu benim fikrim. Şimdi yapılacak ne var hiç bilmiyorum . Yanlız özür dilenir. Başka ne yapılır ki.

Hayır bana anlatsaydın inanırdım sana diyor en baştan deseydin seni seviyorum bir şekilde konuşarak atlatırdık ama sen yalan söyledin bir daha güvenemem diyor,boşanma kararı aldı yapacak bir şeyim kalmadı ,bugün de bitik şekilde buraya gelip baktım yazdım iste
Boşanma kararı mı aldı eşiniz. ☹️☹️

Yargılamak bana veya bir başkasına düşmez.
Kinadigimiz herşeyin başrolünde olmamız kaçınılmaz bir sondur çünkü.
Ama ben tasvip eder miyim asla.
Karma, napar neder geri döner.
Birine mutsuzluk verip mutlu olamazdınız. Illa ki bir yerden çıkacaktı. Çıkmış da.
Dürüstce anlatın eşinize. Seviyorsa zaten kabullenir.
Ilişkilerde sır saklamaya karşıyım. Kotu de olsa bilmeli. Keza ozamanlar bilseydi seçim sansi olurdu. Devam etmek yada bırakmak. Ama şimdi evlisiniz adam da zor durumda anlayabiliyorum.

O kadınin nasıl canı yandıysa demek ki o zaman ki ilişkiniz, bugün evliliğinizin sonunu getirmiş.Kadin sizi biliyorsa bence helallik alın.
Eşinizin yaşadığı duygulari da anlayabiliyorum.
Büyük hayal kırıklığı...
Ama üzüldüm sizin adınıza da.. İnşaallah toparlarsınız.

Boşanma kararı mı aldı eşiniz. ☹️☹️
Evet bana en baştan dürüst olsaydın dedi ben zaten seni seviyordum bir şekilde atlatırdık ama demedin ve üstüne onu bekar diye anlattın artik sana güvenemem diyor ne dese haklı geliyor bama kendini çok güzel ifade edebilen biri o konuştukça ona hak veriyorum ve bir şey diyemiyorum tıkandım kaldim
İnşallah o sizinle eşini aldatan adamda! ödemiştir bir bedel yada en kısa sürede öder.
Ne diyeceğimi bilemiyorum kendim ettim kendim buldum

• Beğen
Evet bana en baştan dürüst olsaydın dedi ben zaten seni seviyordum bir şekilde atlatırdık ama demedin ve üstüne onu bekar diye anlattın artik sana güvenemem diyor ne dese haklı geliyor bama kendini çok güzel ifade edebilen biri o konuştukça ona hak veriyorum ve bir şey diyemiyorum tıkandım kaldim

Ne diyeceğimi bilemiyorum kendim ettim kendim buldum
Boşanmak Biraz fazla geldi bana ya çok üzüldüm gerçekten.

Gecmişinizi niye anlattınız ki oldu birileri bitti gitti şu şu diye rapor mu verdiniz
Sadece geçmişteki ilişkileri bir kez birbirimizi tanıma adına konuştuk işte ben biriyle şu kadar o biriyle su kadar diye anlattık o kadar,sonra unuttuk.Ben evli ve cocuklu sevgilimi bekar diye anlattım ve hikaye uydurdum o da birinden gerçeği öğrendi konu bu

• Beğen
O kadınin nasıl canı yandıysa demek ki o zaman ki ilişkiniz, bugün evliliğinizin sonunu getirmiş.Kadin sizi biliyorsa bence helallik alın.
Eşinizin yaşadığı duygulari da anlayabiliyorum.
Büyük hayal kırıklığı...
Ama üzüldüm sizin adınıza da.. İnşaallah toparlarsınız.
:( bilmiyordu ya da bilmediğini sanıyorum bilmiyorum o zamanlar aklım havalardaydı, insan ne ederse kendine eder demişler doğruymuş..

:KK43: bilmiyordu ya da bilmediğini sanıyorum bilmiyorum o zamanlar aklım havalardaydı, insan ne ederse kendine eder demişler doğruymuş..
İllaki hissetmiştir kadın...
Evet yaptığınız büyük bir hata.Ama hangimiz hata yapmadı ki zamanında.
Eşinize zaman verin.Kendi haline bırakın.
Şuan o da ne düşünecegini bilmiyor.Biraz sakinleyince alın karşınıza konuşun.
Neden anlatamadiginizi utandığınızı.
Sonrası artık ona kalmış..

• Beğen
Ben bir ilişkiye baslanildigi zaman geçmişin konuşmasını normal bulmuyorum. Ben anlatayım bana daha çok güvenir düşüncesinde oluyor herkes. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Yeni bir ilişkiye geçmişin izlerini taşımanız başlı başına hata olmuş. Bu benim fikrim. Şimdi yapılacak ne var hiç bilmiyorum . Yanlız özür dilenir. Başka ne yapılır ki.
:(Ben şu an tam tersini düşünüyorum keşke çok ayrıntıya girmeden ama doğrusunu deseydim evli ve cocukluydu hataydı deseydim beni sevdiği için affederdi bunu hissedebiliyorum ama geçti artık çünkü kızdığı onaylamadığı şeyleri bir kez söyler ve sonra konusunu bile açmazdı.Buyuk pişmanlık duyuyorum ya da öyle bIrinden bahsetmemeliydim sonuçta yanlış yaptım her iki durumda da

• Beğen
İllaki hissetmiştir kadın...
Evet yaptığınız büyük bir hata.Ama hangimiz hata yapmadı ki zamanında.
Eşinize zaman verin.Kendi haline bırakın.
Şuan o da ne düşünecegini bilmiyor.Biraz sakinleyince alın karşınıza konuşun.
Neden anlatamadiginizi utandığınızı.
Sonrası artık ona kalmış..
:(

Yargılamak bana veya bir başkasına düşmez.
Kinadigimiz herşeyin başrolünde olmamız kaçınılmaz bir sondur çünkü.
Ama ben tasvip eder miyim asla.
Karma, napar neder geri döner.
Birine mutsuzluk verip mutlu olamazdınız. Illa ki bir yerden çıkacaktı. Çıkmış da.
Dürüstce anlatın eşinize. Seviyorsa zaten kabullenir.
Ilişkilerde sır saklamaya karşıyım. Kotu de olsa bilmeli. Keza ozamanlar bilseydi seçim sansi olurdu. Devam etmek yada bırakmak. Ama şimdi evlisiniz adam da zor durumda anlayabiliyorum.
Ben de oyle düşünüyorum keşke o zaman dürüst olsam anlatsaydım diyorum:(

Pişmanım tabi o yaşadığım ilişkiden, ilk bir buçuk yılında bekar sanıyordum kendini bekar diye tanitti ve nasıl olduysa ogrendikten sonra kopamadım ama sonuçta bitirdim ilişkiyi sonunda ve o günleri yaşamamış saydım unuttum gitti kapattım ve hatırlamak istemedim bunu savunacak degilim.Sonra eşimle tanıştım ve sevdik birbirimizi ama şu olaydan sonra her akşam koşarak eve gelen adam daha gelmedi aradım telefonunu açmıyor offf her şeyi berbat ettim galiba ,her şeyi silip yokmuş gibi gibi davranmak hatta yok olmak istiyorum
Pismanmi? 2,5 sene suren bi iliski. Gec onu. Heyecanli geldi demi? Hakettigini yasiyorsun bence suan. Uzgunum keske senin gibiler kendilerine saygisi olsa

Back