Saruböceğim arkadaş kişisel bilgilerine nasıl ulaşabilirim diye sormuş ve traer programından bulabilirsin denmiş... Ben ne programı bilirim ne de içinden hangi bilgilere ulaşılabildiğini....
Ben kişisel diğer bilgiler de var diye düşünerek yazdım tüm o yazdıklarımı. Hala da aynı fikirdeyim....
Eğer canınıza kast edecek bir durum olsaydı zaten polis müdahele ederdi, etmediyse de şikayet dlekçesi yazıp takibini yaın mobeseden falan taciz mi etti canınıza mı kastetti ne yaptığını anlamadım ama her ne yaptıysa çıkar ortaya...
Ayrıca konunuzu saptıran sizsiniz.. Trafikte yaşanan bir tartışmayı nasıl olur da cem garipoğlu ile bağdaştırdınız anlayamadım. Ayrıca ülkemizde idam cezası diye bir ceza yoktur, cem garipoğlunun idam edilmemesinin polisin sallamasyla yada sallamamasıyla alakası yok...
Siz kendi adaletinizi sağlamaya devam edin...
Bu ülkede adalet olmadığını düşünüyorsanız da gene bunun çözümü adalettedir, şikayetinizi sallamayan polisi de şikayet edebilirsiniz..
Her bu ülkede adalet yok diyen kendi adaletini sağlamaya kalkişırsa neer olabileceğini tahayyül edebiliyormusunuz???