Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insulinim cok sinirda hic bilmeden glukofen ictim 1 ay 1 bucuk yil sonra ilkkez kendlgnden adet oldum adet olunca tahlil yaptrdim gercekten kullanmakla dogru yapmisim insulin yuksek ciktiBende insülin direnci yok fakat pko var acaba bende glifor kullansam adetlerim düzene girer mi boyum 1.73 kilom 56
Insulinim cok sinirda hic bilmeden glukofen ictim 1 ay 1 bucuk yil sonra ilkkez kendlgnden adet oldum adet olunca tahlil yaptrdim gercekten kullanmakla dogru yapmisim insulin yuksek cikti
Pcosu sogan kuruyle atlatan var mı acaba. Hamıle kalamıyorum ben de.
Pco hastasiyim insulinim cok olmasa da yuksek 2 ayda zayifken daha da eridim 50 kiloya geldm hamilelik olmuyo 2 gundur artk biraz saldm beyaz ekmk faln yedim ama napmaliyim bilmiyorum adetime 1 hafta var klomen tekrar baslayacagim
Benim açlık glukoz 88 insülin de 8.5 gibi bişey sanırım üç doktordan biri insilun direnci derim dedi neden dedim hem pko hem ailende şeker var sende adaysin dedi peki ilaç mı onuriyorsunuz hayır dedi egzersiz ve diyet ama bende ilaç iccem sanırım. Siz kendiniz mi alıp basladiniz
Glifor reçetesiz aliniyormu acaba ? Belki benimde adetlerim düzene girer ? İnsülin direncim şimdilik yok acaba zararı olur mu kullansam
Pcosu sogan kuruyle atlatan var mı acaba. Hamıle kalamıyorum ben de.
Ayyyyyy baslayalim canimmm Peripella artik bi baslik yapalim dedim senin konuda ve bencede iyiki boyle dusunup acmisiz..sende iyiki geldin aramiza ❤Ayrıca size süper bir haberim var. Bu bahsettiğimiz kitabın yazarı Dr Felice Gersh ikinci bir kitap yazdı. Adı da: PCOS SOS, Doğurganlığı hızlandırmak, 12 haftada başarılı bir gebelik ve sağlıklı bebek sahibi olma şansını arttırmak.
Kitapta hafta hafta tavsiyeler var. Genel itibariyle pcos sos kitabı ile benzer şeyler var ama bu kitap daha fazla hamile kalmaya odaklanmış. Ek tavsiyeler de var diğer kitapta olmayan. İsterseniz hep beraber onu uygulayalım. Ben kitabı satın aldım amazondan e-kitap olarak. Şimdi onu okuyorum. Özetini çıkarmak ne kadar sürer bilmiyorum ama en azından hızlıca ilk haftanın özetini yapayım başlayalım ne dersiniz?
isabel konuyu bu şekilde devam edecek şekilde mi düzenlesek acaba. Ve başlığı üyelere yollasak. Yani nasıl daha faydalı olur bilemedim açıkçası. Burası diğer pko sayfalarından farklı olarak Felice Gersh'in tavsiyelerini uyguladığımız bi sayfa olsa.
Evet çok güzel olmuş inşaallah birbirimize destek olarak devam ederizAyyyyyy baslayalim canimmm Peripella artik bi baslik yapalim dedim senin konuda ve bencede iyiki boyle dusunup acmisiz..sende iyiki geldin aramiza ❤