- 12 Haziran 2014
- 691
- 891
- 37
Merhaba kızlar dün yeni bir tedaviye başladım.. Profesör'e gidiyorum.. Özel kliniği var.. Eşimle bana bir hastadan çok misafirmişiz gibi davrandı.. Güler yüzlüydü, babacan bir doktor.. Kaç yaşında olduğumuzu işimizi hayatımızı sordu.. Neyse sonra dedi problem ne? Hocam dedim polikistik over. Gebe kalamıyorum. Sokağa çıksan 100 kadından 60 ı pkodur dedi ve haberi yoktur hamile kalmıştır. Bunu dert etme dedi, bu hamileliği engellemez... Bana hep dedim bu yumurtalıklarla çok zor dediler hocam dedim, 6 ay klomen kullandım 1 cm büyümedi dedim.. Klomen bazı bünyelere etki sağlamaz dedi, tarlusal kullandım hocam hep sökülmek için dedim, tarlusal doğal menstrual değil dedi.. Doğal olsun içme bekle gelmesini hep dedi.. Ultrason odasına çıkalım bir dedi, ben de tamam dedim üst kata çıktık, muayene etti, enfeksiyon var sende dedi.. Bunu hiçbir doktor sana söylemedi mi? Yoo hocam dedim hep yara kist miyom hiçbi şey yok, rahim temiz dediler dedim.. Olur mu sende baya enfeksiyon var önce bunu geçirmemiz lazım.. Zemini temizlememiz gerek dedi.. İlişki sırasında yanma acı duyarsın dedi, evet hocam oluyo dedim.. Resmen 3 sayfa dolusu reçete ile ilaç yazdı.. Kötü olan sgk'yla anlaşmalı değil,özel muayene olduğu için.. Önce eşimle bana enfeksiyon geçsin diye enfeksiyon ilaçları yazdı.. Birinci reçete buydu.. Sonra şeker ilacı,coraspin, ve evet hep araştırdığım FEMARA ilacını yazdı ben demeden.. (yumurta geliştirici ilaç, kanser ilacı aşırı derecede etkili) Üçüncü reçetem de iğnelerim yazılıydı.. Adetin 2.günü gel dedi. Şeker ilacı, coraspine enfeksiyon ilaçlarına devam et. Diğer ilaçlar adet 2. gününden itibaren dedi..Bol su iç. Hamur işinden uzak dur tuzu ve şekeri hayatından çıkar dedi. Tamam hocam dedim, Allahın izniyle olur dedi. Rahim filmi çektirdin mi dedi, yok hocam dedim, bu ay böyle deneyelim dedi, test yaparsın çıkmazsa rahim filmi çektirip getirirsin dedi, moral önemli yüksek tut dedi tamam hocam dedim..Anlamadığın bir yer varsa sorabilirsin dedi. Numarasını verdi.. Yok hocam dedim.. Çok memnun kaldık kendisinden.. Bir amca gibi bize yol gösterdi.. İnşallah tedavisi şifa verir...
canım benim cok iyi haber doktorunu begenmissin ve ne kadar da guzel aydinlatmis seni
insallah olumlu sonuclar alacaksin canım
hayirlisi ile saglikli evlatlar nasip etsin allahim insallah
hadi bakalim bismillah madem yeni tedavinde allahim hep yaninda olsun canım benim