Merhaba 1. Bebegım tüp bebekle oldu 2. Ye dogal yollarla hamıle kaldım suan ve kısa sürede oldu bu durum
Ben varım aşkım bugün öğrendim inan bana ummadığım anda oldu bir yıldır deniyorduk. Hem pkostum hem proaktin hormonum yüksek çıkmıştı. İlaç kullandım bir ay sonra hamile kaldım. Allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah
Çok zor bi durum inanki Rabbim yüzümüze baksın inşallah bişi içmeden mi tuttu pekiBen varım aşkım bugün öğrendim inan bana ummadığım anda oldu bir yıldır deniyorduk. Hem pkostum hem proaktin hormonum yüksek çıkmıştı. İlaç kullandım bir ay sonra hamile kaldım. Allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah
Hangisini kullndn ilaç olarak?Çok zor bi durum inanki Rabbim yüzümüze baksın inşallah bişi içmeden mi tuttu peki
Doktorum ladyfert diye bir takviye verdi yanında da d vitamini c vitamini verdi. 160 boyum var 70 kiloydum zayıfla dedi bir ayda 62 ye düştüm. Adet oldum. Sonra inofolic combi aldım deniyim çok övülüyor diye. O ay hamile kaldımHangisini kullndn ilaç olarak?
Ben varım aşkım bugün öğrendim inan bana ummadığım anda oldu bir yıldır deniyorduk. Hem pkostum hem proaktin hormonum yüksek çıkmıştı. İlaç kullandım bir ay sonra hamile kaldım. Allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah
Anladım tşk ederim bilgi verdiğnz içinDoktorum ladyfert diye bir takviye verdi yanında da d vitamini c vitamini verdi. 160 boyum var 70 kiloydum zayıfla dedi bir ayda 62 ye düştüm. Adet oldum. Sonra inofolic combi aldım deniyim çok övülüyor diye. O ay hamile kaldım
Merhaba, tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziDoktorum ladyfert diye bir takviye verdi yanında da d vitamini c vitamini verdi. 160 boyum var 70 kiloydum zayıfla dedi bir ayda 62 ye düştüm. Adet oldum. Sonra inofolic combi aldım deniyim çok övülüyor diye. O ay hamile kaldım
Anladım aynen artısı var sana onun adet Olmanın tabikidePcos varmış geçen ay öğrendim . İlk bebeğime denediğim ilk ay hamile kaldım. Korunmayı bırakıyorum diye doktora gittim pco görüntüsü var dedi ikinci bebek için denediğim 3. Ay bu . Kalırsın canım hamile neden olmasın . Ben her ay adet olurum onun bana artısı olduğunu düşünüyorum
Anladım aynen artısı var sana onun adet Olmanın tabikide
Hayır değil 3 ay düzenleydi sonradan gene bozuldu düzeniAdetlerin düzenli mi senin
Bende adet görmediğim zaman kan testi verdğimde prolaktin hormonum yüksek çikiyodu adet söktürücü içince düşüyorduBen varım aşkım bugün öğrendim inan bana ummadığım anda oldu bir yıldır deniyorduk. Hem pkostum hem proaktin hormonum yüksek çıkmıştı. İlaç kullandım bir ay sonra hamile kaldım. Allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah
Dostinex kullanBende adet görmediğim zaman kan testi verdğimde prolaktin hormonum yüksek çikiyodu adet söktürücü içince düşüyordu
O ne ilacı tam olarakDostinex kullan
Prolaktin düşürücüO ne ilacı tam olarak
Anladım doktor tavsiyesi dışında kullanılır mı?Prolaktin düşürücü