Pkos olup doğum kontrol hapı kullanan?

cikolatali turta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
2
0
23
Merhaba. 5 yıllık evliyim. Tedavi vs. Gördüm ama olmadı. Geçen ay doktora gittim adetim düzenli pkos var ama doktor yasmin yazdı verdi. Ben de kullandım. Başka doktora da gitmek istedim doktor kızdı ne gerek vardı ne alaka yasmin dedi sen gayet iyisin dedi . Eşim bu ay izne çıkacak klomenle tedaviye de baslicaz. Benim gibi olan var mı acaba. Yasmin kullanıp hemen hamile kalan pkos var mı ?

Ben de pcosluyum. Drospera kullanıyordum ben de. Hapı bıraktığım ay gebe kaldım. Hiçbir tedavi vs görmedim. İnsallah sen de erkenden, yorulmadan bebişe kavusursun. Rabbim gönlüne göre versin kuzum

yasmin düzenli regli sağlar sadece. baska da bi işe yaramaz. regliniz düzenliyse kullanmanıza gerek yok. ikinci doktor doğru söylemiş.

ben bekarken kullandım. evliyken hiç vermediler bana cünkü cocuk istiyordum 🙄😂

Merhaba. 5 yıllık evliyim. Tedavi vs. Gördüm ama olmadı. Geçen ay doktora gittim adetim düzenli pkos var ama doktor yasmin yazdı verdi. Ben de kullandım. Başka doktora da gitmek istedim doktor kızdı ne gerek vardı ne alaka yasmin dedi sen gayet iyisin dedi . Eşim bu ay izne çıkacak klomenle tedaviye de baslicaz. Benim gibi olan var mı acaba. Yasmin kullanıp hemen hamile kalan pkos var mı ?
Çocuk istemi varsa verilmesi yanlış zaten adetlerinizde düzenliymiş benim kuzenimde kullanıyordu hep yasmin bıraktı 2 ay içinde hamile kaldı bende kullanmadığım halde olmadı nasip 😅

X