Canım belirtiye bakma adetle aynı belirtiler oluyor sen modunu yüksek tut rabbimin takdirine kalmış insallah tutmuşturmerhaba canım. bende bu ay aşılama yaptırdım. benim hormon değerlerim normaldi adetlerimde düzenliydi 30-31 günde adet oluyordum ancak doktorum yumurtalıklarımın görünüm itibari ile pkos olabileceğini söyledi. yani pcos teşhisi koydu. sonucumu çarşamba alacağım. ama pek ümitli değilim kasıklarım da ve belimde her adetimden önce olan ağrılarım var çünkü
geçmiş olsun canım. Hayırlısı olsun inşallah aşılamaya gerek kalmadan oluverir inşallah. benim kasık ağrım ve bel ağrım her adetimden önce olur yine aynıyım adetime de 2 gün kaldı hiç ümidim yok canım maalesef . Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım belirtiye bakma adetle aynı belirtiler oluyor sen modunu yüksek tut rabbimin takdirine kalmış insallah tutmuşturben de dün doktordaydim rahim ağzında yara çıktı maalesef önce bunu tedavi edicek aşılama biraz ertelendi
Canım merhaba sonuç ne oldugeçmiş olsun canım. Hayırlısı olsun inşallah aşılamaya gerek kalmadan oluverir inşallah. benim kasık ağrım ve bel ağrım her adetimden önce olur yine aynıyım adetime de 2 gün kaldı hiç ümidim yok canım maalesef . Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım maalesef olmadı adet oldum. bu ay bekliycez. bi daha ki ay tekrar aşılama yapılacak. sen nasılsın rahim ağzındaki yara tedavi edildi miCanım merhaba sonuç ne oldu
Hakkında hayırlısı olsun canım. bende pko vardı ilk aşılamamda çok şükür hamile kaldım 23 ay sonraKızlar merhaba ben 1.5 yıldır bebek için tedavi oluyorum ama olmadı bir kere kimyasal gebelik geçirdim doktorum bu ay dinlen gelecek ay aşılama yaptır dedi ben de bugün mamorial Hastanesi'ne gidiyorum orda yaptırmayı düşünüyorum aranızda pkos olup aşılama yaptırıp sonuç alan var mı acaba ya da yaptıracak olanlar destek olalım birbirimize
Maşallah sübhanallah canım benim Rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin sağolHakkında hayırlısı olsun canım. bende pko vardı ilk aşılamamda çok şükür hamile kaldım 23 ay sonra
Sağlık olsun canım ikinciye olcak inşallahcanım maalesef olmadı adet oldum. bu ay bekliycez. bi daha ki ay tekrar aşılama yapılacak. sen nasılsın rahim ağzındaki yara tedavi edildi mi
Canım birkaç soru sorabilir miyim aşılama olana kadar hangi aşamalardan geçtin hangi tedavileri gördün canım bir de aşılama olmadan önce olduktan sonra nelere dikkat ettin :)Hakkında hayırlısı olsun canım. bende pko vardı ilk aşılamamda çok şükür hamile kaldım 23 ay sonra
3 ay klomen kullanmıştım tutmadı. Sonra rahim flimi çektirsim polip varmış onu aldırdım. 6 ay kadar hiç bi tedavi olmadım sonra başka bi doktora gittim femera verdi ilk yumurtalıklarım çok dirençli olduğu için gelişim göstermedi. Sonra gonal f ile 1 tane yumurtam oluştu ve çok şükür tuttu. Sonrasında 4 gün rapor aldım sadece o akşam uzan dedi doktorum. Çok ağır şeyler kaldırma dikkatli ol dedi cnmCanım birkaç soru sorabilir miyim aşılama olana kadar hangi aşamalardan geçtin hangi tedavileri gördün canım bir de aşılama olmadan önce olduktan sonra nelere dikkat ettin :)
Anladım canım canım çok sevindim senin adına inşallah gelecek ay da ben veririm müjdeli haberi sağol cevap verdiğin için3 ay klomen kullanmıştım tutmadı. Sonra rahim flimi çektirsim polip varmış onu aldırdım. 6 ay kadar hiç bi tedavi olmadım sonra başka bi doktora gittim femera verdi ilk yumurtalıklarım çok dirençli olduğu için gelişim göstermedi. Sonra gonal f ile 1 tane yumurtam oluştu ve çok şükür tuttu. Sonrasında 4 gün rapor aldım sadece o akşam uzan dedi doktorum. Çok ağır şeyler kaldırma dikkatli ol dedi cnm
Canım merhaba nasılsın ne yaptın ikinci aşılamam gerçekleşti mimerhaba canım. bende bu ay aşılama yaptırdım. benim hormon değerlerim normaldi adetlerimde düzenliydi 30-31 günde adet oluyordum ancak doktorum yumurtalıklarımın görünüm itibari ile pkos olabileceğini söyledi. yani pcos teşhisi koydu. sonucumu çarşamba alacağım. ama pek ümitli değilim kasıklarım da ve belimde her adetimden önce olan ağrılarım var çünkü
merhaba canım. hayır henüz değil bazı aksilikler çıktı. gelecek ay olacak sanırım. sen ne durumdasınCanım merhaba nasılsın ne yaptın ikinci aşılamam gerçekleşti mi
merhaba çok merak ettim sonuç ne. epey zaman olmuş sen yazalı. inşallah hamilesindirKızlar merhaba aranıza yeni katıldım 14 gün önce aşılama yaptırdım ve 13. Gecesi idrar testi yaptım. Çok dilik ikinci çizgi çıktı yorumlarınızı alabilir miyim normalde olsa koşup betahcg kan testi yaptırmam lazım ama artık o kadar umutsuzum ki bi negatifle daha yüzleşemiycem aşılamayı kocamın ısrarı üzerine yaptırdım ilk aşılamam normalde aşılamadan hiç umudum yok halada yok gördüğüm ilk ikinci çizgi ama ilaçlardandır diyorum vucudumda hiç belirti yok çünkü aksine adet olcam gibi ağrı oluyo
Benim tutmadı aşılama canım tüp bebek düşünüyorummerhaba canım. hayır henüz değil bazı aksilikler çıktı. gelecek ay olacak sanırım. sen ne durumdasın
hayırlısı olsun canım. inşallah hamile kalalım sağlıklı bebişlerimiz olsunda. aşı tüp fark etmez artıkBenim tutmadı aşılama canım tüp bebek düşünüyorum
Canım merhaba bende 3 yıldır evliyim pko hastasiyim 3 yıldır kendiliğinden adet olmuyorum ilaclarla oluyorum hap kullandim 2 ay klomen bu ay igne tedavisi oldum yumurta. Catlatma ignesi yaptm dun aksam yarin asilama yaptircam cok heycanliyim benHakkında hayırlısı olsun canım. bende pko vardı ilk aşılamamda çok şükür hamile kaldım 23 ay sonra
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CNM.Canım merhaba bende 3 yıldır evliyim pko hastasiyim 3 yıldır kendiliğinden adet olmuyorum ilaclarla oluyorum hap kullandim 2 ay klomen bu ay igne tedavisi oldum yumurta. Catlatma ignesi yaptm dun aksam yarin asilama yaptircam cok heycanliyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?