• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKOS MU? Kizlar hormon tahlili hakkında Bilgilendirir misiniz beni:))

kemik kadin

obiranneolmakistiyor♠️
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
595
163
23
Merhaba kızlar:) geçen ay doktoruma gittiğimde pkos olabileceğimi söyledi bende doktoruma bahsettim olabilirsin demiştiniz öylemi net bı cevap alabilir miyim dedim hormon testi tuttukmu dedi yok dedim ben size homogran tahlilini tek gösterdim siz taamam dediniz dedim
- Nasıl yani hormon tahlili tutmadik mi dedi yok dedim sekreterine baksana bi sistemden dedi sonra tahlilleri gir dedi 2021 yılına bak dedi mırıldanarak bu değer düşük dedi evet pkos sun dedi bana
Ben en son 2021 yılında hastaneye gitmiştim ve 2023 Ekim ayında gittiğim de güncel tahlil tutmadı ve bende doktordur uzmanlık alanı diye üstelemedim sonra kadınlar klubunde araştırdığımda hormon tahlili adetliyken bakılması gerekiyormuş benim 2021 yılında tuttuğum tahlil adetli değilken tutulan tahlildi ve o zmn ki doktor bana pkos demedi değerlerin güzel dedi yani doktorum güncel bı tahlil yorumlamayıp bı de adetli olmadan 2021 yılında tuttuğum tahlile böyle bir teşhis koydu siz ne düşünüyorsunu, bu konu hakkında adetliyken mi tutulması gerekiyor bu arada adetlerim düzenli pkos un özellikleri de yok yani akne sivilce tüylenme bunların hiç biri yok

Ultrasonda da görünebilir pkos. Bu yüzden emin konuşmuş olabilir. Kan tahlili için adetin 2. veya 3. Günü alıyorlar kanı.

Ultrasonda da görünebilir pkos. Bu yüzden emin konuşmuş olabilir. Kan tahlili için adetin 2. veya 3. Günü alıyorlar kanı.
Ultrason dan bakıp demedi işte sadece eski tarihte ki tahlilime bakıp dedi ve rahim filmi çektirdikten sonra hocam tuplerim de açık neden sizce olmuyor dedim pkos olabilir dedi onun demesi üzerine tekrar kontrol e gittiğimde sordum eski tahlile bakıp pkossun dedi ultrason dan bakıp bir şey demedi

Ultrason dan bakıp demedi işte sadece eski tarihte ki tahlilime bakıp dedi ve rahim filmi çektirdikten sonra hocam tuplerim de açık neden sizce olmuyor dedim pkos olabilir dedi onun demesi üzerine tekrar kontrol e gittiğimde sordum eski tahlile bakıp pkossun dedi ultrason dan bakıp bir şey demedi
Anlıyorum. O zaman başka bir doktora gidin bence en azından içiniz rahat etsin

Anlıyorum. O zaman başka bir doktora gidin bence en azından içiniz rahat etsin
Öyle yapicam en azından pkos olup olmadığımi bilip ona göre adım atarım pkossam eğer vitamin takviyesi alırım daha sağlıklı beslenirim dikkat ederim yani neyse bı gün sonra gidicem adetimin 3. Günü oluyor o zmn kesin sonuç çıkar ayy inşallah pkos değilimdir ya

Öyle yapicam en azından pkos olup olmadığımi bilip ona göre adım atarım pkossam eğer vitamin takviyesi alırım daha sağlıklı beslenirim dikkat ederim yani neyse bı gün sonra gidicem adetimin 3. Günü oluyor o zmn kesin sonuç çıkar ayy inşallah pkos değilimdir ya
İnşallah değilsinizdir ama olsanız da moralinizi bozmayın çok sık görülen birşey

İnşallah değilsinizdir ama olsanız da moralinizi bozmayın çok sık görülen birşey
Tabi öyle de pkos gebeliği biraz erteliyor tabi erken hamile kalan oluyor ama ben 3 yıldır istiyorum düzenli bir ilişkimiz de yok aslında eşim şehir dışına çıkıyor 2 3 ay gelemiyor ondan kaynaklı da olabilir bilmiyorum

Back