- 25 Mayıs 2015
- 180
- 23
- 18
- 39
- Konu Sahibi Umutlabekleyis
-
Ah ah biri her gün ağlamak mi dedi kendimi gördüm sankibiz de aynı iki yıldır bekleyenlerdeniz
Amiin...gerçekten bu duyguyu sadece yaşayan bilir birinin bebek haberini alıp hem sevinip hem içten içe kahrolmayiAllah bütün ısteyenlere nasıp etsin. O kadar çok ıstıyorum kı çocuğumun olmasını . Bu duygunun tarıfı yok
U Umutlabekleyis dr nerden vardi pko kanisina?
Hadı ya bu lh ı nasıl dusurucez pekıLh fsh dan fazla olduğu ıcın pko oluyor cnm .
Rabbım ıns sıfa versn bızlerede melegımızı gondersn bı de bana bakın kızlar.adetın 3.gunu yapıldı bızde 6 aydr ıstıyorz.
Fsh.7
Lh.13
Prolaktın.10
E2.49
Tsh.6
Testesteron.28
Tsh ıcın hap verdı o kadar baska bırsey demedı.lh yuksek oldugu ıcın bende de mı pko var.adetlerım duzenlıdr sukur.doktor pkodan bahsetmedı bana.4 ay oncede vajınal muayenede yumurtalıklarn guzel demıstı baska bı doktor
Normal deger aralıkta oldugu ıcın doktor bırsey soylemedı canm baya arastrdm lh fsh ın 3 katı olunca pko oluyomus genelde.tsh ıcınde hap kullanmaya basladm 20 gun oldu dusmustur buyuk ıhtımal.ama bu ay baska bı doktora daha gıdıcem regl olursam.Degerlere gore sizde de pko var gibi gorunuyor. Normal sartlarda lh ve fsh ikisi de 10'un altinda ve fsh lh'den daha yuksek olmali.
Bir de sizin tsh cok yuksek cikmis. Gebelik icin 2'nin altina dusmesi gerekiyor.
Normal deger aralıkta oldugu ıcın doktor bırsey soylemedı canm baya arastrdm lh fsh ın 3 katı olunca pko oluyomus genelde.tsh ıcınde hap kullanmaya basladm 20 gun oldu dusmustur buyuk ıhtımal.ama bu ay baska bı doktora daha gıdıcem regl olursam.
Dogrudur canm olabılır bu ayda regl olursam baska bı doktora gıdıcem ıns.lh ım bencede yuksek bu ay testere dıslı aslan pencesı ıcıcem hormon dengelıyomus bır ay kullanıp bı de oyle hormon testı yaptırıcam bakalm3 kat degil 1.5 kat canim doktor oyle soyledi bana. Ama genel olarak lh fsh'nin altinda olmasi gerekiyor.
Dogrudur canm olabılır bu ayda regl olursam baska bı doktora gıdıcem ıns.lh ım bencede yuksek bu ay testere dıslı aslan pencesı ıcıcem hormon dengelıyomus bır ay kullanıp bı de oyle hormon testı yaptırıcam bakalm
Amın canm ıns.Canm cok sukur adetm 33 gunde bır oluyo onda sıkıntı yok vajınal muayene oldum yumurtalıkların guzel temız dedı bı tek lh da sıkıntı var onuda ınsaallah aslan pencesıyle dusururum.tsh ın yuksek olmasıda lh ı baskılayabılıyormus.tsh ıcın hap kullanmaya basladm ıns lh da etkı eder canm.ne guzel sen hamıssın darısı bıze olsn ıns.sanada rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsn mınnak bebısınıBen de 3 ay boyunca aslan pencesi, civan percemi ve hayit tohumu karisimi kullanmistim adetimi duzenlesin diye ama etkisini gormedim insallah sende ise yarar.
Amın canm ıns.Canm cok sukur adetm 33 gunde bır oluyo onda sıkıntı yok vajınal muayene oldum yumurtalıkların guzel temız dedı bı tek lh da sıkıntı var onuda ınsaallah aslan pencesıyle dusururum.tsh ın yuksek olmasıda lh ı baskılayabılıyormus.tsh ıcın hap kullanmaya basladm ıns lh da etkı eder canm.ne guzel sen hamıssın darısı bıze olsn ıns.sanada rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsn mınnak bebısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?