Pkoluyum ve Başardım Diyenler

hayır olmaması lazım. gonaphene yumurta büyütme tedavisinde yarıyor. pcolularda 1den fazla yumurta büyümeye çalışıyor hiçbiri büyüyemiyor ve kist oluşuyor. gonaphene yumurtanın döllenmekiçin büyümesine yarıyor.

klomen gibi o zaman?

slm arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim çok uğraştım glkophage,klomen ,çatlatma iğnesi hiçbiri bana mısın demedi ta ki aşılama kararı verilene kadar,doktorum aşılama öncesi mutlaka rahim filmi istiyorum dedi çektirdim ve bir hafta sonrası hamile kaldım.tabi büyük bir şok bizde...doktorum filmi çektirmeden önce hamile kalabileceğimi rahim filminin gebe kalmayı kolaylaştırdığını söylemişti ama ben pek şanslı bir insan değilimdir o yüzden umut etmedim...hatta nede olsa aşılama olacağım diye ilk defa çocuk düşüncesini kafamda tutmadan bir ay geçirdim ve o ay hamile kaldım...kısmetse aralıkta doğumum var Allah'ım herkese nasip etsin kimselere evlat aratmasın inşallah...

Selam kızlar,

Öncelikle Allah hepinizin gönlüne göre versin. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat(lar) nasip etsin.
Bende pkoluyum, hemde tiroid hastası. 6 ay Glucophage kullandım, 1 kimyasal gebelik geçirdim ve 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Ben doğal yoldan hamile kaldım.

Lütfen umudunuzu yitirmeyin, çok zor biliyorum ama takıntı yapmayın, stres yapmayın - inan ki etkiliyor.
Herşeyin yeri ve zamanı vardır, inacınızı da yitirmeyin. En kısa zamanda beklediğiniz bebişlere kavuşmanızı canı gönülden dilerim.

kızlar ben başardım heralde bugün dr gittim çok güzel kalınlaşma felan olmuş dedi yumurtlaman da gerçekleşmiş dedi. şimdi adet tarihini beklicez dedi. bakalım 28.09.2009 da kontrole çağırdı. inş. hayırlısı olur kızlar anne olmak isteyen herkeze meylam tattırsın.

bende pkoluyum bildim bileli adetlerim düzensizdi ve 3 ayda bi oluyodum dr.a gittim ve pko olduğumu söyledi ama bende başardım 2 aylık klomen ve çatlatma iğnesi tedavisinden sonra şuan 9 haftalık hamileyim pko hamileliğe engel değil arkadaşlar sakın moralinizi bozmayın bi gün mutlaka gelicek bebişler

slm arkadaşlar bende de pko var adetlerimde hep düzensizlik vardı evlendikten sonra tedaviye başladım
5 ay klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi oldum sonra iki defa aşılama oldum ama hamile kalamadım sanırım stres çok etkiliyo şuan tedaviyi bıraktım kafam rahat hayırlısı rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman verecek biliyorum iki üç ay tedavi olmuycam eğer bu sürede hamile kalamazsam üçüncü aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum
pkoluların böyle güzel haberlerini alınca içim rahatlıyo rabbim bizede nasip etsin...

pkolu arkadaşların başarı hikayelri gerçekten bizeçok moral oluyor.. Arkadaşlar inşallah Allah'ın izniyle hayılısıyla bizde yazacağız başarı hikayeleriizi

merhaba arkadaşlar...
ahhh ah çok duygulandım be bu sayfaları tekrar okuyunca.o günler geldi aklıma.
bede 11 aylık bir maraton sonunda erdim muradıma.çok ağladım umutsuzluklara kapıldım.
hamilemiyim acaba derken nurtopu gibi kistlerim oldu v.s.sizi çook iyi anlıyorum canlarım benim.ben 6 ay zaten ilaç vermedi dr.um.sadece düzenleyici kullandım.sonra artık klomen başladık.olmadı.ikinci ay gene olmadı.kist oluştu.bi ay ara vermek durumunda kaldık.sonrada çok şükür klomen ve iğne ile kalmışım ama hiçç umudum yoktu.adetinin geçmesini beklemeden test yapan ben hiç test felan yapmamıştım ki hamileymişim.5 hafta bitmişti hamileliğimden.rabbim hepinize nasip etsin inşallah.allahım bekletmesin hiçbirinizi.üzülmeyin ve allaha sığının.canlarım.şimdi dünyalar güzeli bi kızım var.14 aylık oldu.allah acısını göstermesin.bu hastalıkla yaşamasını öğrenicez.size bi tavsiyem olacak sadece adetten sonra gün aşırı birlikte olun eşinizle.bir gün arayla yani.biz bunu ilk hamile kaldığım ay uygulayabilmiştik.üşenmeyin.inşallah sizde sonuca ulaşırsınız.opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaŞlar bende 2 ayda bır 5 ayda bır adet gÖrÜrdÜm doktorum senın ya aŞılamayla yada tÜp bebek yÖntemıyle hamıle kalırsın dedı 4 senedır bebĞımız olsun dıye bekledık klomen+Çatlama ıĞnesı 2 sene bÖyle tedavı gÖrdÜm artık vÜcut yorgun dÜŞtÜ ve bende tadavıyı kestım 6 ay tedavı gÖrmedım sadece ılaÇla adet olduĞum ıÇın kullandım bundan 2 ay Önce karar verdık aŞılama ıÇın ama gerek kalmadı ılaÇ ıÇmeme raĞmen adet olamadım gÖĞÜslerım Çok aĞrıyodu hıÇ aklıma gelmedı hamıle olabıleceĞım ama allahıma ŞÜkÜrler olsunkı Şımdı 8hafta 5 gÜnlÜk hamıleyım allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınŞallah

X