Pkoluyum ve Başardım Diyenler

eylul01

oysa bir umuttu
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
446
6
45
Arkadaşlar ben ve benim gibi pkolu olupta tedavi sürecinde olan arkadaşların morale ihtiyacı var..
Bu yolllardan geçip pkolu olup bebişine kavuşan arkadaşlar başarı öykülerine bizimle paylaşırsa moral olur diye düşünüyorum.

malesef arkadaşım ben daha başaramadım.
yaklaşık 1 yıl oldu kimyasal gebelik geçirdim ondan sonrada kiısmet değilmiş.
2 kez klomen kullandım olmadı..
bu hafta rahim filmi çektirdim Allah'a şükür temiz çıktı sonuçlar..
Allah isteyen herkese hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin..

slm ben varım dr. git gel git gel soğudum iyice 5 ay klomen tadavisi gördüm bu arada 15 ay oldu sonrasında dr.um rahim filmi istedi çektirdim rahim filminden 10gün sonra hamile kalmışım adetim geçikti ama ben halen test yapmadım her ay olumsuzya korktum 6 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ama ben genede inanmadım taki kendi gözümle görene kadar aylarca günlerce ağladım benim çocuğum olmıcak diye ama sakın sakın öyle düşünme allahtan ümit kesilmez ben bunu yaşadım 16 .cı aymda hamile kaldım darısı bütün olmayanların ve isteyenlerin başına :Saruboceq:

bende rahim filmi çektirdim bu hafta sonu ama eşim 2 ay şehir dışında..
kısmet..
klomensizmi hamile kaldın?

selam bende pcos hastasıyım. 1 aylık gonaphene tedavisi ile hamile kaldım. şimdi 25 haftalık hamişim..darısı başına

çok sevindim adına hayırlı olsun.. gonaphane dediğin glokopegen ile aynı ilaçmı?

Pkoda nedirr bende pkoluyum pkomla barışığımmm.Pkomu rabbim bana verdi :)))bebeğidee o vericekk

kızlar bende de pcos sendromu var va bu bugün aşılamamı oldum beklemedeyim. hayırlısı kızlar

selam kızlar
ben ergenlik çağımdan bu yana pkoymuşum
geçenlerde doktor bana bu güne kadar hiçmi doktor farketmedi dedi sanırım çok ilerlemişti..
tek şikayetim adet düzensizliğim başkada bir etkisini görmedim çok şükür.
normal yolla olan Allah ım uzun ömür verip bağışlasın inş. 1 evladım var.
Darısı dileyen tüm kadınların başına..
bence bu olaydada biraz psikoloji yatıyor belki bende hastalığımın farkına varsaydım psikolojik olarak evlendiğimin ilk ayı bile hamile kalamazdım ,)
lütfen Allah a dualarınızı eksik etmeyip ümidinizi yitirmeyin.
Rabbim dileyen tüm kadınların kucağını boş bırakmasın inşallah..

fazil aşılaman hayırlısıyla tutar inşallah..
ilaçla denedinizmi ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?

Balsurat sen 4 yıldır bekliyormusun.. doktorlarbaşka teşhis koydumu sadece pkodan dolayımı bu kadar bekliyorsun? Allah sabır versin.. umarım artık hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı bebişin olur kardeşim.

çok sevindim adına hayırlı olsun.. gonaphane dediğin glokopegen ile aynı ilaçmı?

hayır olmaması lazım. gonaphene yumurta büyütme tedavisinde yarıyor. pcolularda 1den fazla yumurta büyümeye çalışıyor hiçbiri büyüyemiyor ve kist oluşuyor. gonaphene yumurtanın döllenmekiçin büyümesine yarıyor.

Balsurat sen 4 yıldır bekliyormusun.. doktorlarbaşka teşhis koydumu sadece pkodan dolayımı bu kadar bekliyorsun? Allah sabır versin.. umarım artık hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı bebişin olur kardeşim.

Yok eylül 33 aydır bekliyorum.6 yumurta takibi-1 aşılama başarısız - sebebsiz infertilite :))hihoyyyt

meraba arkadaşlar ben de pko luyum. 4,5 yıllık evliyim ama 1,5 senedir bebek istiyoruz. 7 aydır glucophage kullanıyorum. bayramdan sonra farklı tedaviye geçicekmiş doktor. sanırım yumurta takibine. inşallah ben de en kısa zamanda buraya başarı hikayemi yazarım. ve inşallah isteyen herkes..

bende pkoluyum 3 ay progestan kullandm olmadı. Sonra clomen kullandm ilk ay hamile kaldm şimdi 5,5 haftalık hamileyim

fazil aşılaman hayırlısıyla tutar inşallah..
ilaçla denedinizmi ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?

aşılama yapılırken dr. ilaç verdi klomen adetimin 3. günü başladım 5 gün içtim 10.günüde yumurtamın biri 15mm diğeri ise 20mm olmuş 10.günü saat 12 de de iğnemi vuruldum pregnly 5000 iki kutu 12 eylülde aşılamam oldu. bende erkek faktörü olduğu için dr direk aşılama önerdi. eşimde de sperm morfolojisi bozuk.

X