- 18 Şubat 2016
- 9
- 11
- 38
- 27
- Konu Sahibi berrakdamla
Sanada bu güzel hikayeni bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum. Allah bebeğini hayırlı ve saglıklı kucağına almanı nasip etsin. Seninde dediğin gibi en önemli şey inanç ve dua etmek. inşallah herkes bizim gibi güzel hikayelerini paylaşır artık burda.Konu sahibesi cok güzel bi konu acmissin.oncelikle Allah tamamina erdirsin bebegine sag salim kavusursun insallah diyorum.ve kendi pcos hikayemi anlatmak istiyorum.su an 25 yasinda ve 6 yillik pcos hastasiyim.6 aylik da evliyim.ilk teshis kondugunda 19 yasinda bekardim.ne oldugunu bilmeden arastirmadan dogum kontrol hapi verdi doktor.bunu kullan duzenli regl olursun deyip gonderdi.6 ay kullanio ne zaman bunyemiz dinlensin diye ara verdim adetten kesildim.sonra sokturucu ve tekrar dogum kontrol hapi.5 yil kullandim ama sirf vucut rahatlasin temizlensin diye.doktor her kontrole gittigimde cocugun olma ihtimali dusuk.zor olur dedi.neyse gecen yaz evlendim.iki ay sonra da hamile kaldim dogal yollardan hem de.doktora karin agrisi sikayeti ile gittim ama 8haftalık hamile oldugumu ogrendim.hormon seviyesini ve hastalik gecmisimi bilen doktorum mucize dedi.simdi 4 aylik hamileyim..Allah bize bi mucize gonderdi.yani butun pcos tanisi konmus hastalar sakin dua etmekten ve inanmaktan vazgecmeyin.cani gonulden isteyin.Allah "ol" der ve olur..