Pkoluların hamilelik hikayeleri

canım ya çok sağol güzel dileklerin için inşallah canım ya kilo var bende bayağı aldım vermeye çalışıyorum ama kiloyla da ilgisi yok ki arkadaşım pko vardı kilosu 100 den fazla hamile bugünler de çok hamile haberi alıyorum onlar adına çok seviniyorum ama benim de olsun istiyorum Rabbim ol desin olur inşallah bu ay ne olacak bakalım kaç yumurtam olacak cuma gidecem sonucu merakla bekliyorum
pko olan hastalara doktorlar yürüyüş tavsiye ediyor. kilo verdikçe vücut daha iyi çalışıyor ve yürüyüş yumurtalığın daha iyi çalışmasını sağlıyor. yürüyüşle hem doğru nefes alıyorsun, hem de stresten kurtuluyorsun. hep söylüyorum stres hamileliğe en büyük engel.
bende de hafif pko vardı. bende pko belirtilerin hiçbir yoktu sadece arada adet düzensizliği oluyordu. kilom da 56, boyum 170. doktorum bana da yürüyüş tavsiye etti. düzenli yürüyüşümü yaptım. aynı zamanda şeker hapına başladım günde bir tane kullandım. faydasını gördüm oğlum şimdi 15 aylık.

Sakın pko yu kafana takma canımmm. Düzenli adet görüyomsuun ? Ovülasyon testi kullanıyomusun ?
pko olan bayanlar ovulasyon testi kullanırsa faydasını görür diye düşünüyorum çünkü pkolu bayanların yumurtlama günleri düzenli olmuyor. ben ovulasyon testi kullandığım ay hamile kaldım. ben hep 15-16. günlerde yumurtlağımı düşünüyordum ama hamile kaldığım ay 20-21. günlerde yumurtlama oldu

pko olan hastalara doktorlar yürüyüş tavsiye ediyor. kilo verdikçe vücut daha iyi çalışıyor ve yürüyüş yumurtalığın daha iyi çalışmasını sağlıyor. yürüyüşle hem doğru nefes alıyorsun, hem de stresten kurtuluyorsun. hep söylüyorum stres hamileliğe en büyük engel.
bende de hafif pko vardı. bende pko belirtilerin hiçbir yoktu sadece arada adet düzensizliği oluyordu. kilom da 56, boyum 170. doktorum bana da yürüyüş tavsiye etti. düzenli yürüyüşümü yaptım. aynı zamanda şeker hapına başladım günde bir tane kullandım. faydasını gördüm oğlum şimdi 15 aylık.
İlginçtir ki bende yürüyüş yaptığım ay hamile kaldım..

pko olan bayanlar ovulasyon testi kullanırsa faydasını görür diye düşünüyorum çünkü pkolu bayanların yumurtlama günleri düzenli olmuyor. ben ovulasyon testi kullandığım ay hamile kaldım. ben hep 15-16. günlerde yumurtlağımı düşünüyordum ama hamile kaldığım ay 20-21. günlerde yumurtlama oldu
mrb cnm ben de pko oldugumu bu ay öğrendim :KK43: 3 aydır klomen tedavisi görüyordum bu ay baska bi doktora gittim pko var dedi.. bu ovulasyon testlerinden aldım ben de hangi gün başlamam gerekiyo regl bitince hemen başlamalı mıyım bu testler.. benim adetler klomen kullanmadan önce 45- 50 günde bir idi. klomen kullandığım ilk ay 31. gün oldum 2. ay ise 38. gün.. acaba anlayabilir miyim ki bende bu şeklde yumurtlama günlerimi..:KK43:

mrb cnm ben de pko oldugumu bu ay öğrendim :KK43: 3 aydır klomen tedavisi görüyordum bu ay baska bi doktora gittim pko var dedi.. bu ovulasyon testlerinden aldım ben de hangi gün başlamam gerekiyo regl bitince hemen başlamalı mıyım bu testler.. benim adetler klomen kullanmadan önce 45- 50 günde bir idi. klomen kullandığım ilk ay 31. gün oldum 2. ay ise 38. gün.. acaba anlayabilir miyim ki bende bu şeklde yumurtlama günlerimi..:KK43:
Tabiiki anlayabilirsin. Ben gecen ay adetten 2 gün snra yumurtladım mesela..

Merhaba bende pkoyum 1 senedir gebelik oluşmadı geçen ay klomen kullanmaya başladım 2 tane yumurtam oluşmuş ve kendiliğinden çatlamışlar fakat ne adet nede gebelik oluşmadı benim sağ tarafımda ileri derecede polikistiğim var bu ay da klomen kullandım bu kez sol taraftan yumurtlamışım gene 2 tane yumurtam oluşmuş biri iyi dedi diğeri küçükmüş şimdi adetimi bekliorum mayıs 28 inde hastalanmam gerekiyor dr eğer bu ayda oluşmazsa rahim filmi çektir dedi sonrasında gene deniriz olmazsa gebelik aşılamaya geçeriz dedi senin çocuğun olur fakat düzensizlik yüzünden ne kadar sürede olur bilemiyoruz diyor bu aşamalardan sonra gebelik oluşmazsa hiç bekleyip zaman kaybetme tüp bebek yaptır sedi

canım haklısın yürüyüş çok etkili sen çok zayıfmışsın ben maalesef canım boyum 1,68 kilom 74 vermeye çalışıyorum doktor bana da dedi kilo vermen gerekiyor diye stres kesinlikle çok etkili canım bu ay rahat geçirecem kafaya takmayacam inşallah dün çatlatma iğnesi oldum yumurtam 22 mm doktor bu ay senden çok ümitliyim bebekle gel inşallah dedi bakalım canım bekleyecem inşallah olur bebeğini de Rabbim sana bağışlasın bana da dua edersen çok sevinirim

Merhaba,
ben pko olduğumu 1998 de öğrenmiştim. o zamandan bu zamana adetlerim hep düzensizdir. ilk kızıım klomen tedavisi ile doğurdum. 1 yıldır metformin kullanıyorum, adetlerim düzene girdi derken hamile olduğumu öğrendim. şeker hapı da yumurta kalitesini arttırıyor. tekrar tedavi olmayı hiç istemiyordum ama kızıma kardeş de istiyordum Allah yardım etti. umudunuzu yitirmeyin.

X