- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
Merhaba arkadaşlar ben bekarlıktan bu yana pko hastalıgıyla uğraşıyorum.2 yıllık evliyim çocuk düşünüyoruz ama ben çocuk olmadan önce diyet ve sporla kilo vermeyi kafama koydum.Bu da benim hastaneye gidip öylesine kan sayımı yaptırıp kolestrolumun yüksek çıkmasıyla başladı.Doktor diyetisyene yönlendirdi ve onun verdiği proğrama uydum.Birde imkanımı zorlayarak koşu bandı aldım kilo vermeyi çok istiyordum çünkü.Pkonun baş düşmanları adet düzensizliği ve kilodur.Doktorlarında ilk dedikleri kilo fazlalığı var ise verin demek oldu.Ben çok ciddi bir şekilde diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye ve spora başladım genelde koştum yürümeden ziyade.1 ayı geçti.Vücudumda sıkılaşma oldu yüzümdende belliydi.Ben belli birgün sonra tartılırım dedim ama diyetimi sporumu bozmadım.Gelin görünki ben 3 4 kilo hatta daha fazla vermeyi beklerken 1 e yakın kilo vermişim.Ve sinirden oturup ağladım
Aslında hiç böyle isyancıl hareketler bana göre değil ağzımdan dua çıkar sürekli hep hayırlsını isterim herşeyin ama bu kadar emeğin sonucunda böyle birşey görünce sinirlerim bozuldu.Benim gibi pkolu olupta diyet sporla kilo veren ve diyetisyen yada herhangi bir yardım alan arkadaşlar varsa lütfen paylaşın sizde.Kafam çok karışık.Ben hastanenin diyetisyenine görünmüştüm elime bir diyet listesi vermişti.Ne yapmam lazım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var