PKOLULAR SAKIN DOGUM KONTROL HAPI KULLANMAYIN. PKO COZULMESI COK KOLAY BIR SORUNDUR!!!!

meraba Rail ben progestan kullaniyodum bitti eger adet olursam glifora baslamistim bugun. Adetli iken sen hic kullandinmi ilaci canim
Kuzum ben hic birakmadim. Adetliykende hamile kaldigimdada ictim. Hic bir sakincasi yok. Hafif ama cok etkili bir ilac. Doktoruna danis ama yinede. Ic derse de hic birakma yumurtaliklari acayip rahatlatiyor.

meraba Rail ben progestan kullaniyodum bitti eger adet olursam glifora baslamistim bugun. Adetli iken sen hic kullandinmi ilaci canim
Bu arada progestan gecici bir cozum. Vicuda yapay hormon salgilayip adet getiriyor. Ama ymurtaliklarindaki sekeri atacak bir ilac kullanirsan kendi kwndine buyuyup catliyor yumurtalar.

Kuzum ben hic birakmadim. Adetliykende hamile kaldigimdada ictim. Hic bir sakincasi yok. Hafif ama cok etkili bir ilac. Doktoruna danis ama yinede. Ic derse de hic birakma yumurtaliklari acayip rahatlatiyor.
tesekkur ederim canim iciyorum doktora gitmedim bi senedir gitmek de istemiyorum dogum kontrol ilaci oneriyolar ya adeti duzene sokmak pcos iyilesti demek degil bastan saviyolar

Bu arada progestan gecici bir cozum. Vicuda yapay hormon salgilayip adet getiriyor. Ama ymurtaliklarindaki sekeri atacak bir ilac kullanirsan kendi kwndine buyuyup catliyor yumurtalar.
evet gecici cozum bi defalik kullanayim dedim kurlere devam edicem gliforla birlikte

Bugun tekrardan saracoglunun vidyolarina bakarken bi vidyosunda diyoki polikistik overlilere dogum kontrol ilaci verip adeti duzene koyuyolar be kardesim kiste yonelik tedavi etsene kisti bitirsene filan dio kesinlikle sogan kuru deneyin dogrudan kiste variyo filan dedi gercekten o tur ilaclari kullanmamak lazim

evet gecici cozum bi defalik kullanayim dedim kurlere devam edicem gliforla birlikte
Evet evet aynen canim. Aksamlari yatarken iciyorum ben daha etkili oluyor. Sende oyle yap bence.

Kızlar bende dün test yaptım bugün baktım çok silillk çizgi var az önce de kan testi yaptım 2 saat sonra.çıkıcak.ama hasta olacak gibi hissediyorum kafam çok karisikk

Kızlar bende dün test yaptım bugün baktım çok silillk çizgi var az önce de kan testi yaptım 2 saat sonra.çıkıcak.ama hasta olacak gibi hissediyorum kafam çok karisikk
Hayirlisindan olsun canim hic kafan karismasin

1.20 çıkmış kızlar .s düşük demi
Canim dusuk ama niye 1 20 0.100 lerde olmasi gerekmiyormu. Bence sen az daha bekle bir ihtimal belki yukselebilir. Yine bir idrarla bir kan baktir eger adet olmazsan. Cunu bhcg 10 gunden onceki gebelijlerde cikmiyormus doktorum oyle solemisti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…