• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKOLULAR SAKIN DOGUM KONTROL HAPI KULLANMAYIN. PKO COZULMESI COK KOLAY BIR SORUNDUR!!!!

Canım ben de başka bir şey tavsiye edeceksin sandim çok heyecanlandım biran açıkçası :halay: evet glifor bende de ise yarıyor sanırım hamile kalmadım eşim yoktu ve yumurtlama günümden emin değildim bu zamana kadar da ondan olmadığını düşünüyorum geçen ay ilk defa ovulasyon testi yaptim 22. Gün yumurtladım ve çatladı gerçekten şimdi hem glifor hem de inofolic combi kullaniyorum bakalim bu ay insallah hamile kalirim ve yazarimm :dua::dua::dua:
:KK76: Canim cok sevindim. Zaten bilenler olabilecegini soyledim. Ben bilmeyenleri cok gordum bu sitede de ondan baslik atmak istedim. Canim tez vakitte hamile kalirain. Benim 2. Evliligim evlendigim ilk ay hamile kaldim ama kimyasal gebelikti. Sonra adetlerim bozuldu gliforu ictigim halde. Megersem tiroid ve hasimato varmis simdi onlarla ugrasiyorum. Onlarida hallettimmi Allah in izniyle bende kalirim diye dusunuyorum insaallah. Senden de hayirli haberler bekliyorum :21:

Ayrica pkolulardaki sorun ymurta olusmamasi degil catlamamasidir cunku yumurtalikta fazla yumurta olusumu oldugu icin yer yoktur her gelen yumurta sıkışır. Kime sorarsan sor yumurta catlama ilaci kullanmistir. Cunku catlayamaz. Bonibon gibi tavsiye etmedim sadece tek ilaci bu haplar oluyor dedim zayif kilolu butun pkolu haminlarin yumurtaliklari seker tutar. Bunlarda sadece seker atan ilaclarla rahatlayabiliyor. Hamileligin de hayirli olsun bu arada. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizim basimiza. Sevgiyle kal.
Ben de pko hastasıyım. Doktor kontrolünde kullanılması ibaresini sonradan eklediniz. Ben zaten tamamını okumuştum. Neyse tecrübelerinizi paylaşmanız hoş tabiki ben de kaç yerde anlattım nasıl çözüme ulaştığımı. İlaç ismi vermenizi eleştirdim ben. İyi günler.

evet bn herseyi ust seviyede yasiyorum prolaktinde hep yuksek hepsiyle ugrasmaya calisiyorum.Evladim oldu sukur en son asilama yaptirdik ilk te tuttu rabbim verdi asilama sebepti .InsaAllah isteyen herkese versin rabbim
Aminnnn aminnnn:anne: Allah seninkine de omur versin

Ben de pko hastasıyım. Doktor kontrolünde kullanılması ibaresini sonradan eklediniz. Ben zaten tamamını okumuştum. Neyse tecrübelerinizi paylaşmanız hoş tabiki ben de kaç yerde anlattım nasıl çözüme ulaştığımı. İlaç ismi vermenizi eleştirdim ben. İyi günler.
Hayir yazdigim ilk seferinde sonuna yazdim. Sonradan ekleme yapmadim. Keske daha iyi okusaydin. Okuyanlara sorabilirsin. Neyse... hayirli gunler.

Rabbim dileyen herkese en kısa zamanda versin... bu süreçte gerçekten herşey deneniyor niyetim kötü değildi. Sadece doktora danışmadan kullanabilecek olanlar da olabilir diye endişelendim. Bu arada benim doktorum gebelikte bıraktırdı şeker hapını

Rabbim dileyen herkese en kısa zamanda versin... bu süreçte gerçekten herşey deneniyor niyetim kötü değildi. Sadece doktora danışmadan kullanabilecek olanlar da olabilir diye endişelendim. Bu arada benim doktorum gebelikte bıraktırdı şeker hapını
Kisiden kisiye fark edeviliyor. Sende ihtiyac olusmamistir. Sanirim benim direncim daha fazla o yuzden ole soledi. Dojtor olmadan tabiki olmaz. Benimki bir oneriydi sadece.

:KK76: Canim cok sevindim. Zaten bilenler olabilecegini soyledim. Ben bilmeyenleri cok gordum bu sitede de ondan baslik atmak istedim. Canim tez vakitte hamile kalirain. Benim 2. Evliligim evlendigim ilk ay hamile kaldim ama kimyasal gebelikti. Sonra adetlerim bozuldu gliforu ictigim halde. Megersem tiroid ve hasimato varmis simdi onlarla ugrasiyorum. Onlarida hallettimmi Allah in izniyle bende kalirim diye dusunuyorum insaallah. Senden de hayirli haberler bekliyorum :21:
Inşallah canım kasiklarimda ağrı var yavaş yavaş çizgi belirginleşiyor inşallah yakalarım bu ay olur ben de evlendiğim 2. ayında hamile kaldım ama kimyasal oldu ondan sonra 2 ay adet olmadigim oldu dr a gittim hiç bişey yok dedi ne tahlil yaptı ne bişey dr degistirdim sonra pko dedi ve tedaviye başladı hemen sonra da adetlerim düzenli olmasa da çok uzun sürmüyordu kendiliğinden oluyordum rahim filmi çekilmenin 3. Ayındayım biraz ümitliyim bu ay insallah olur rabbim herkese yasattın bu duyguyu inşallah banada

Hadi ya üzüldüm inşallah olur ama şu an ne durumdasin

bu ay femara kullandım ama tutmadı bu ayda sanki canım adetim 20 aralik az kaldı bekliyorum .bu son ayim 1ocakda esim yurt dışına gidiyor 3 ay yok baya duracak bizim isler yani bu ay çok istedim ama olmadığına eminim :(

bu ay femara kullandım ama tutmadı bu ayda sanki canım adetim 20 aralik az kaldı bekliyorum .bu son ayim 1ocakda esim yurt dışına gidiyor 3 ay yok baya duracak bizim isler yani bu ay çok istedim ama olmadığına eminim :KK43:
Allah bilir orasını canım inşallah olur ovulasyon testi yapiyomusun

bu ay femara kullandım ama tutmadı bu ayda sanki canım adetim 20 aralik az kaldı bekliyorum .bu son ayim 1ocakda esim yurt dışına gidiyor 3 ay yok baya duracak bizim isler yani bu ay çok istedim ama olmadığına eminim :KK43:
Bu femarayi vok duyuyorum. Nedir bu femara canim.

Bu femarayi vok duyuyorum. Nedir bu femara canim.

canım bizim pkolular yumurtlama günü diye bisey yok biliyorsun ki .ama bu femara geliştirip çatlamasına yardim ediyor .benim iki gebelik oluşmasında femara etkili oldu bu ilacı ilk denememde hamile kaldım kürtaj oldum kalbi durmuştu sonra 4. kez denemem de de hamile kaldım buda kimyasal oldu .,zaten bizim tek sıkıntımız yumurta gelişmemesi femara bu konuda en iyi ilaç diyeblriim.bide ben 3 senelik evliyilm hic korunmadık 2.senemde ilk gebelik oluşmuştu .bu sayede hamile kalabildigimi öğrenmiş oldum :) inşllah bu ayda olur

canım bizim pkolular yumurtlama günü diye bisey yok biliyorsun ki .ama bu femara geliştirip çatlamasına yardim ediyor .benim iki gebelik oluşmasında femara etkili oldu bu ilacı ilk denememde hamile kaldım kürtaj oldum kalbi durmuştu sonra 4. kez denemem de de hamile kaldım buda kimyasal oldu .,zaten bizim tek sıkıntımız yumurta gelişmemesi femara bu konuda en iyi ilaç diyeblriim.bide ben 3 senelik evliyilm hic korunmadık 2.senemde ilk gebelik oluşmuştu .bu sayede hamile kalabildigimi öğrenmiş oldum :) inşllah bu ayda olur
canim insaallah insaallah. Rabbim hayili haberler versin. Bende pkoluyum ama yumurtlamalarim gunu gunune oluyordu glifor iciyordum. Her pkolu ayni olmuyor galiba. Sistem ayni ama derece farkli oluyor sanirim. Femara sana yariyor oyleyse Rabbim ol dedigi an olacak. Dualarim seninle.

Teşekkür ederim canım bende glifor çok kullandım ama ise yaramadı oda.femara dedigim gibi 20mm kadar getiriyor yumurtalilari ondan sonra da çatlıyor eşinde veya sende başka bi sıkıntı yoksa tutar büyük ihtimalle bende boyle olmuştu

Canim
Teşekkür ederim canım bende glifor çok kullandım ama ise yaramadı oda.femara dedigim gibi 20mm kadar getiriyor yumurtalilari ondan sonra da çatlıyor eşinde veya sende başka bi sıkıntı yoksa tutar büyük ihtimalle bende boyle olmuştu
Ben hamile kaldim ama kimyasaldi sonra adetlerimde gecikme olmaya basladi hic olmazdi. Bi arastirildi tiroid ve hasimato cikti. Onlarla ugrasiyorum. Allah in izniyle halledersem olur diye dusunuyorum. Allah biliyor artik.

Back