- 30 Ekim 2008
- 2.783
- 6
- 158
canım ben sonra demedım once dedım zaten yanlıs okudun sanırım... öğle ve akşam yemegınden once ıcılecekmıs a.s.
tamam canım çok teşekkür ederim.nezamn içica.s.ez ki bunun hakkında bilgi bulamadıma.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben sonra demedım once dedım zaten yanlıs okudun sanırım... öğle ve akşam yemegınden once ıcılecekmıs a.s.
Arkadaşlar merhaba;
bende bugün başladım kürü uygulamaya.
Ancak öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat sonra içilecek.
Aşağısa dokturn sitesinden aldığım bilgiyi kopyalıyorum.
Daha önce deneyen arkadşalar lütfen sonuçları yazarmısınız? Akıntılarınız arttı mı? PKO belirtileri azaldımı ?
Soru »
Sayın hocam tv'de bahsettiğiniz soğan kürünü verebilir misiniz? Hürmetle ellerinizden öperim.
Cevabı »
Orta boy beyaz yemeklik soğanın önce dış ince kabuğunu soyunuz (dış kabuklar kullanılmaz), soyduktan sonra ortadan dörde bölünüz. Kaynamakta olan 1,5 bardak klorsuz suya atınız ve beş dakika kaynatınız. Kaynadıktan sonra ılımaya bırakınız. Ilıdıktan sonra öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat sonra içiniz. tekrar akşam yemeğinden 1 saat sonra taze hazırlayıp ikinci defa içilir. Bu küre 15 gün devam edilir ve kür sonlandırılır. Bu kür uygulanırkan adet görebilir veya akıntılarınız artabilir.Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz. Sağlığınız daim olsun.
tamam canım çok teşekkür ederim.nezamn içica.s.ez ki bunun hakkında bilgi bulamadıma.s.
valla canım ne zaman baslanıcagıyla ılgılı bısey soylemedı dınledıgım kadarıyla... bılen arkadaslar varsa ıcenler yardımcı olabılırler sana...
tamam canım çok teşekkür ederim cvp için.senin sorunun neydi
hangisini sölim canım benım ahh ahh prolaktin var tiroid var (hormonlar hızlı calısıyo) sımdı tedavı goruyoruz gonophane ve ovitralle ile bı deneme oldu ama cocuk olmadı :) sımdı 2. sini deniycez. bende pko fılan yok .. ama hala nedenı bılınemeyen bı ınfertılıte var gecıcek inş. herşey. Allah herkese acil şifalar versin..:asigim:
sogan suyu basta cok irenc geliyor icmekte cok zorlandi bende sonradan alistim ama simdi cok iyi hic zorlanmiyorum normal bir icecek gibi iciyorum kizlar sanirim yani bu benim dusuncem kirmizi sogan daha keskin ama bilemiyorum bu sadece benim fikrim
mrhb arkadaşlar bende geldim.bende duydum o kürü herkes çok memnun çoğu kişi pkoyu atlattığını söylüyo.bnde adet görüp başlıcm inş. sonra gelsin bebişler.adet biter bitmez başlanıo 15 gün içilio.daha fazla içmeyin yoksa allah korusun oluşan bi gebelik önlenebilirmiş.hadi inş. isteyen herkes bebek sahibi olur.