Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar ben yenı katıldım aranıza.2 yıllık evlıyım polıkstık over sendromum var.evlılıgımın ılk yılı korundum ama 1 yıl boyunca korunmadım olmadı bebısss.doktora cıkdım bana klomen verdı.klomenle adet gecıkmesı olur mu lutfen yanıtlarınızı beklıyorummmmmmmm
arkadaşlar perşembe yumurtan yok demişti doktor çok üzülmüştüm şimd,i doktordan geliyorum gene gel demişti 2tane 22MM LİK YUMURTAM OLMUŞ ÇATLATMA İĞNESİ VERDİ OVİLİTE VURULCAM ŞİMDİ DE YARIN AKŞAM İLİŞKİ BU ÜÇÜNCÜ DENEMEM TANESİNİ DEVLET KARŞILAMIŞTI RAPORLA VURULMUŞTUM MEĞER YAŞINDAN SONRA KARŞILIYOMUŞ BU SEFER RAPOR VERMEDİ DOKTOR TL VALLA OFFF İNŞALLAH BU SEFER OLUR HER AY NASI VERİRİZ BU KADAR PARAYI ALLAHIM YARDIM ET BİZE YARDIM ET HEPİMİZZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜR BU ARADA BİDE KÜÇÜK YUMURTA VARMIŞ TANE YANİ ŞANSIM YÜKSELDİ HEP ÜÇ DİE DUA ETMİŞTİM OLDU İNŞALLAH TUTARDA HADİ CANLARIM BAY BEN İĞNEYİ VURULUP İŞE GİDİCAM ÖPTÜM
gidemedim canım aramadımda inş en kısa zamanda maddi durumumuzu ayarlayıp gidicemsulezehra ne yaptın canım gidebildinmi dediğim dr. yerindemi hala.tlf değişmişmi
arkadaşlar perşembe yumurtan yok demişti doktor çok üzülmüştüm şimd,i doktordan geliyorum gene gel demişti 2tane 22MM LİK YUMURTAM OLMUŞ ÇATLATMA İĞNESİ VERDİ OVİLİTE VURULCAM ŞİMDİ DE YARIN AKŞAM İLİŞKİ BU ÜÇÜNCÜ DENEMEM TANESİNİ DEVLET KARŞILAMIŞTI RAPORLA VURULMUŞTUM MEĞER YAŞINDAN SONRA KARŞILIYOMUŞ BU SEFER RAPOR VERMEDİ DOKTOR TL VALLA OFFF İNŞALLAH BU SEFER OLUR HER AY NASI VERİRİZ BU KADAR PARAYI ALLAHIM YARDIM ET BİZE YARDIM ET HEPİMİZZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜR BU ARADA BİDE KÜÇÜK YUMURTA VARMIŞ TANE YANİ ŞANSIM YÜKSELDİ HEP ÜÇ DİE DUA ETMİŞTİM OLDU İNŞALLAH TUTARDA HADİ CANLARIM BAY BEN İĞNEYİ VURULUP İŞE GİDİCAM ÖPTÜM
selam kızlar ben de siteye dün üye oldum
ben 3.5 yıllık evliyim ve 1.5 yıl önce doktora gittiğimde pkolu olduğumu öğrendim
kendiliğimden adet olamıyorum, kilo problemim var (120 kilo oldum)
2 yldır da bebek sahibi olamıyoruz.
bu siteyide dün tedavi olmak için doktor arayışına girdiğimde buldm
2 gündür sürekli doktor tavsiyerini okuyorum
merhaba kızlar bende bu sitede yeniyim herkes birileriyle konuşuyo bende burayı buldum ve bende 3,5 yıldır pikoluyum ve 1 yıllık evliyim yasmin kullanıyordum ve bırakalı5 ay oldu. ve dr a gittim bundan 2 ay önce ve bana ilaç verdi yumurta takibi yaptık ve dr un ilgisizliğinden dr u bıraktım şimdi kendi haline bıraktım ve stresimden arındım çok şükür iyiyim hanımlar pikolu olup nasıl hamile kaldınız?