- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
haksevercim valla sen beni güldürdün allah da seni güldürsün yavrucumm
aminnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haksevercim valla sen beni güldürdün allah da seni güldürsün yavrucumm
evt cnm bende de çıktı kolestrol roac.'a baslamadan test yapmıslardı ozmn az bşi yksekti hala az bşi yüksek...
Kolestrolu düşüren sebzeler meyveler var internetten araştır bitkiler vs.En önemlisi sağlıklı beslenmek kırmızı et, katı yağ, abur cubur ,hamur işi, çikolata, reçel kısacası kilo yapan şeylerden uzak durmak vede spor canım
Kolestrolu düşüren sebzeler meyveler var internetten araştır bitkiler vs.En önemlisi sağlıklı beslenmek kırmızı et, katı yağ, abur cubur ,hamur işi, çikolata, reçel kısacası kilo yapan şeylerden uzak durmak vede spor canım
ayy bu yazdıklarınla yaşıyorum valla cnm bnn
Annelik Özlemi
Her an seninle doluyum,
Boş yer kalmadı kalbimde,
Sevgim engin denizler gibi,
Çırpınıp duruyor içimde.
İsimler tasarladım yıllar boyu,
yasir mirza,zeynep ya da aslıyla kerem,
Rüyalarımı süsledim tatlı sesinle,
Çok acı beklemek, acı bir duygu.
Yeter artık ne olur bekletme beni,
Ben de 'Yavrum' demek isterim her anne gibi,
Kucağım boş, kalbim taş misali,
Senin gülücüklerin yumuşatır ancak bu kalbi.
Duy ne olur Allah'ım duy beni,
Eğer günah işleyip incittiysem Sen'i,
Sen ulusun, tek dayanağımız,
Evlat sevgisinden mahrum etme bizi.
kızlar bende bikaç gün önce bahsetmiştim kendi durumumdan hatrlarsınız belki,doktora gdicem diodum yeni geldm doktordan..
geçen defaki doktor içime sinmedi demiştim budefa aynı hastanede baska bir doktora gittim , 50 li yaşlarda bir doktor bugn gittiğim ( nieyse yaşı byük olunca deneyimli die içim daha rahat ediyor):44:
herneyse konuya geçiyorum.. kızlar gittim ve dedim böle böle doktor tarlusal verdi 2hafta önce cuma bitti,bttkten 10gün sonra adet olursun demişti 14gün oldu hala olmadım dedm..
öncelikle ben adet düzenszlgnde drek adet söktürücü vermiorm,derdim adet olmasını saglamak değil sadece,nedenini de anlamak dedi.(tabi dier doktor hemen kolaya kaçıp verdi ilacı hçbşie bakmadan))) adet söktrücü kullandgn halde olmadıysan yumurtalamada sorun olabilr , çünkü gebelik yok diyosun zaten dedi. bu yaşlarda (20) artk bi düzene oturmuş olması gerekiyordu fln dedi.. bn 5-6 sene önce kist oldgunu doğum kontrol hapı kullanmamla gectgni ve yine gecen sene doktorun pko dedgni 6ay doum kontrol hapı kullandgmı ama bişie yaramadgnı söledm. duymamıs gbi bi hali vardı ama blemiorm duymustur muhakkak :))
durum böle işte kızlar.. kan testi ve ultrason istedi ,ultrasona salı gnü gdicem.
off çok moralim bozuldu muhtemelen yumurtlamada sorun olabilir dedgnde.. napıcam kızlar bana yardım edin lütfenn
ben söyliyeyim ilk önce moralini bozmıcaksın daha evli değilsin yaşında küçük. yaptr tahlilleri bakalım ne çıkcak haber ver bizede. sen okula gidiyosun dimi sınav haftaları sanırım stres yaptıysan o yüzdende adet olmayabilirsin bnm öle olurdu. bişeyin yoktur inşallah
cnm stres fln hayatta hep olan şeler kaçısımız yok malesef.. ama bnm ilk defa olan bişi diil malesef hep düzensiz ama bu defa 3 ay olcak resmen
kızlar bısey soracagım bu ay klomen kullandım ben doktor bide lutenly diye bi ialç verdi
adetin 15. günü başlayıp 10 içmemi soyledı
bu ılac catlatma ilaçı degil sanırım ne işe yaradığını bilen var mı
yaaa test yapsammı ben aldım testi korkuyorum yapmaya bi gün geçti daha yapsam varsa çıkar dimi sonuç:18: iki aydır günümde oluyodum ya bu ay geç olcaksam off kafayı yicemm:18::18:
cnm stres fln hayatta hep olan şeler kaçısımız yok malesef.. ama bnm ilk defa olan bişi diil malesef hep düzensiz ama bu defa 3 ay olcak resmen
tutunması için olabilir bilemedim ama muhtemelen öledir yani varsa bisi tutunsun die bi işlactır o
tesekkur ederım canım
ınsallah olmusturdur da tutunuyordur ılac bosa gıtmesın :)
Annelik Özlemi
Her an seninle doluyum,
Boş yer kalmadı kalbimde,
Sevgim engin denizler gibi,
Çırpınıp duruyor içimde.
İsimler tasarladım yıllar boyu,
yasir mirza,zeynep ya da aslıyla kerem,
Rüyalarımı süsledim tatlı sesinle,
Çok acı beklemek, acı bir duygu.
Yeter artık ne olur bekletme beni,
Ben de 'Yavrum' demek isterim her anne gibi,
Kucağım boş, kalbim taş misali,
Senin gülücüklerin yumuşatır ancak bu kalbi.
Duy ne olur Allah'ım duy beni,
Eğer günah işleyip incittiysem Sen'i,
Sen ulusun, tek dayanağımız,
Evlat sevgisinden mahrum etme bizi.
yaaa test yapsammı ben aldım testi korkuyorum yapmaya bi gün geçti daha yapsam varsa çıkar dimi sonuç:18: iki aydır günümde oluyodum ya bu ay geç olcaksam off kafayı yicemm:18::18: