canım ben günde 2 tane sabah akşam klomen kullandım. ama yumurtam iki tane oldu, en büyüğü 15 mmye kadar geldi, büyümedi. ben yine ümitliydim o ay ama olmadı. aslında klomeni 3 kez deneyip hamile kalanlar da var ama benim doktorum süreç seni yıpratıyor boşuna beklemeyelim dedi ve iğneye geçtik.
iğneyi her gün aynı saatlerde vurulman lazım. artık hangi saatte olacaksan. ben gece 12 civarı vurduruyorum. hastaneye gidiyoruz. 4 TL'ye vuruyorlar. ama evde kendin de yapabilirsin eğer becerebilirsen. ne ben ne eşim beceremedik :) cilt altına vuruluyor, göbek, kalça, kol fark etmez. iğnede klomenden farklı olarak doktor çok daha sık takip ediyor çünkü aşırı tepki verme olasılığı yüksek ve ohss olabilirsin Allah korusun. netten araştırabilirsin ohssu. iğne acıtmıyor ama yakıyor biraz. yan etkisi aşırı şişkinlik, gaz, karnım bomba gibi. başka sorun varsa cevaplayabilirim canım. ben bugün 10. iğnemi vurdurdum. sağda yumurtam var ama sağ tüpüm tıkalı ondan işe yaramaz dedi doktor bu ay. ama benim ümidim hala var :) cmts tekrar gitcem belki soldan da yumurtlarım inşallaaahhhh :) başka bi doktor da tüpün bence %50 açık çünkü çok aşağısı tıkalı demişti. ben o yüzden ümidimi kesmiyorum bu ay :)