Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40 günde bir adet olmak pkolu biri için düzenli sayılabilirmi bayanlar sizce
CANIM ALLAH ayrdımcın olsuın önemli olan senin unutlu olamn inşallah tutarda başka bir sıkıntı çekmezsinn
ARKADAŞIM, BEN GENÇ KIZLIK DÖNEMLERİMDEN BU YANA EN YAKIN 2-3-4-5 HATTA 2 DEFA 6 AY ARA İLE ADET OLDUM. ERKEN YAŞTADA DOĞUM KONTROL HAPI KULLANMAYA BAŞLADIM, BU AÇIDAN DÜŞÜNÜNCE 40 GÜN ÇOK HARİKA BİR SÜRE....
ALLAH GÖNLÜNE GÖE VERSİN.VE RABİM DUYSUN SESİMİZİ,BU TOPİKTEKİ TÜM KADINLARI ANNE ETSİN...opuyorumnanaktan
aynen canım bide ben anaokulundayım çok acı ya çok acı bisürü çocuk sabahtan akşama kadar ben bakıyorum herşeyleriyle ilgileniyorum ama saaklava:t gelince herkez evine elinden tutup eve gideceğim bi çocuk istiyorum pzar sabahları eşimle çocumu bakkala gönderip ekmek almalarını istiyorum heycanla odasını hazırlamak istiyorum 9 ay kilo almak istiyorum eşim etrafımda fır dönsün istiyorum içimde hayallerim her geçen gün çoğalıyo ve hep yarım ve yıkık kalıyo
Bende pkoluydum hiçbir zaman umudumuzu yitirmeyinn..Hatta kendime pkolu olmak bir ayrıcalıktır deyip espriye verirdim
8 ay yumurta takibi+aşılama sonucu negatif aldımm.
Dr tüp bebek yaptırabılırsın dıodu.. Ama ben hiçbir zaman kendimi ona şartlamadım olursa olur dedım olmazsa benden bu kadar onca hormon ılacını içtim benden bu kadar dedım..Tedavıden 6 ay sonra doğal yolla .hiç gün falan saymadım bişi yapmadım o ay ..dr verdıgı onca çatlatma ıgnesı sonrası calısmalar boşaymış..Vaktı zamanı gelınce rabbim ol diyorrr..
Ne zamankii bebek olayını beynimde tamamen sildimm süpriz bir şekilde hiç beklemedııgım anda 3 yıl sonra geldii bebeğim.
ASLINDA PKOLU BİRİ İÇİN DÜZENLİ SAYILIR ÇÜNKÜ BEN 2BUCUK AYDA Bİ ADET OLUYORUM İLAÇSIZ 6AY OLMAYAN Bİ SENE OLMAYAN VAR O YÜZDEN 40 GÜN EN AZINDAN HER AY ADET OLUR :icecream:
canım fsh değerini hayıt tohumu düzeniyor onu kullanabilirsinn...arkadaşlar ben de bebek istiyorum ama olmuyo rahim filmi çektirdim temiz çıktı. eşim varikosel ameliyatı oldu. eşimin değerler düzeldi şimdi de bende fsh yüksek çıkıyor. şimdi klomen kullanıyorum. fsh düşmezse çatlatıcı iğne olacak. sonra aşılama. allah hepimize hayırlısıyla bebiş nasip eder inşallah
olumunekankayizsmile
arkadaşlar ben de bebek istiyorum ama olmuyo rahim filmi çektirdim temiz çıktı. eşim varikosel ameliyatı oldu. eşimin değerler düzeldi şimdi de bende fsh yüksek çıkıyor. şimdi klomen kullanıyorum. fsh düşmezse çatlatıcı iğne olacak. sonra aşılama. allah hepimize hayırlısıyla bebiş nasip eder inşallah
hayıt çok iğrenç kokuyo ben içemiyorum yaaaaaaaaaaaaaasempatiksalakcinni[/QUO
burnunu tıka,tekseferde iç,ardından da çikolata ye ,ben öyle yaparak içebiliyorum:lepi: