- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
bugünlerde geçicek inşallah... bizde bebeklerimizi alıcaz kucağımıza bende iyi değilim bu aralar çok yoruldum.. ne diyimki Rabbim dualarımızı kabul etsin dicek başka bişi yok.....
baharcım varikosel olup olmadığı nerden anlaşılıyo benm eşime sadece sperm testi yapıldı...
bende şeker tahlili yaptırdım bgn doktora gösterdm gizli şekerinde şekerinde yok ama adaysın dediyemene içmene dikkat et dedi sık ve az ye dedi. ilerde şeker hastası olma ihtimalin yüksek dedi.. bidahaki ay fostimon vurulcam yumurta gelişmesi için en az 10 tane vurulcan dedi 500tl çatlatma iğneside 60tl muayne ücreti 50 tl.. aşılama yapmayalım dedim tamam dedi. bide onun parasını nerden bulcam.. eşim arkadaşınının telefon dükkanında çalışıyo aldığı maaş 850tl.. Rabbim hayır kapıları açsın çok daraldık her açıdan bebeğim gelsinde sağlıklı bi şekilde para bulunur Allahın izniyle..
Canım eşim spermiyogram testi yaptırdı.Test sonuçları biraz düşük çıkınca doktor üroloğa yönlendirdi eşimi.Doktorda muayene etti eşimi,bugünde ultrason istedi.Yani sperm testinde sorun çıktıysa doktor söylerdi onu zaten.