Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin adina cok sevindim ne güzel allah sonuna kadar yüzünü güldürsün instest yaptım v epozitf çıktı umarım dogrudr p.tesi kan tahlili yaptrcaz çok mutlym Rabbm herkese nasip etsin inş...
sende bizler gibi cok zor günler gecirmissin rabbim birdaha yasatmasin hic birimize seninde degerlerin normal seviyeye iner ins da bebegini kollarina alirsin ins üzme kendini cnm rabbimin bir bildigi bebeklerimizinde bize gelecegi bir vakit var bunuda en iyi rabbim biliyor kollarimizi bos :Saruboceq: koymayacaktir inan........merhabalar 8 yıllık evliyim evliliğimin ilk yıllarında aldırmadım olur nasılsa dedim ama artık çevre baskısı olunca doktora gittim hiçbişeyiniz yok olur dediler sonra eşinde problem var dediler sonra eşinde bişi yok senin yumurtalık zayıf dediler sonra yumurtalığın gayet iyi dediler en son taştım özellere paramı dayanır devlete gittim ve sorun kimde çıktı dersiniz...........bende allah kahretsin meğer fshm yüksekmiş20 erken menopoz tehdidin var dediler hamile kaldım düştü tekrar kaldım yine dştü ve tekrar kaldım ona noldu dersiniz........oda düştü şimdi fsh illetiyle uğraşıyorum düşerse ne ala düşmesse napalım kafama takmıycam artık doktor psikolojik olabilir dedi:d