Pko'lular birlikte sağlıklı beslenerek zayıflayalım mi?

Diyeti doktor kontrolunde mi yapıyorsunuz bizimle paylasirsaniz sevinirim
Birde insulin direnciniz kac benim 2.55
Canim doktir vermisti direnc icin. Beninde o civarlarda. Sabah 8 vivari: 1haslanmis yumurta yesillik ozelliklede dereotu sinirsiz peynir abartmamak sartiyla istenilen kadar acik cay sadece 1 bardak 5 siyah veya 8 yesil zeytin 2 dilim kepek ekmegi ara ogun 10 10 30 civari 1 su bardagi yogurt bir mevsim meyvesi muz tercih edilmemeli. Oglen12 30 13 civari: 8 yemek kasigi sebze yemegi 1 su bardagi yogurt yesillik yine sinirsiz 1 dilim kepek ekmegi. Ara ogun 16 16 30 civari: bir bardak sut yine bir tane meyve aksam 18 18 30 civari: bir porsiyon yagsiz pisirilmis et bol sirkeli salata liminluda olabilir zeytin yagli. Ekstradan yogurtta tercih edilebilir 1 dilim kepek ekmegi. Ara ogun 22 22 30 civari: 1 su bardagi yogurt bir tane meyve. Ben kafama gore eklemeler cikartmalar yaptim fazla oynamadan. Ama bu fiyet her bunyeye uyabilen bir diyetmis. Yani agir bir diyet degil. Yinede kontrollu yapmakta fayda var. Ekmek az gelirse 1 er dilim olanlar ikiye cikarilabilir.

Maşallah canım paylaş birlikte yapalım

Ben varim canim az yesem de hemen aliyorum biktim artik.. Hem pko hem tiroid hastasiyim ve bende 1 aydir bebis istiyorum insallah birkac aya nasip olur o zamana kadar bi 5 kilo bari versem diyorum

Cok teşekkürler canım. Baya bi ara öğün varmış diyette uyamaya calisicam insallah

Ben varim canim az yesem de hemen aliyorum biktim artik.. Hem pko hem tiroid hastasiyim ve bende 1 aydir bebis istiyorum insallah birkac aya nasip olur o zamana kadar bi 5 kilo bari versem diyorum
Canim bende tiroid hasimato pko insuln direnci kolasterol trigiliserit hepsi var daha saymama gerek yok sanirim dimi kizlar. Ama cok ise yariyor canim dene hic cikma diyetten disari farki goreceksin.

Kizlar birde sunu solim ektra bitki caylari.icmek odem yapiyormus doktor soyledi ve gercekten de oleymis birakinca bitki caylarini balon gibi sondum resmen. Tuzu da azalttim.

Canim bende tiroid hasimato pko insuln direnci kolasterol trigiliserit hepsi var daha saymama gerek yok sanirim dimi kizlar. Ama cok ise yariyor canim dene hic cikma diyetten disari farki goreceksin.
Şöyle bi kontrolden gecsem cogu bende de cikar belki Allah sifa versin hepimize buna sukur diyelim canim.. Ben diyete basliyorum devamini getiremiyorum iradem zayif maalesef sen nasil verdin 1 ayda 6 kiloyu darisi bize

Kızlar ben de evlendikten sonra kısa sürede çok fazla kilo aldım benim prolaktinim yüksek benim de diyet yapmam gerekiyor insln dirnci için doktor glifor verdi ancak bende aşırı mide bulantısı kusma ve ishal yapıyor kullanamıyorum Bana da diyetisyen bir liste verdi (herkese aynı listeyi veriyorlar devlet hastanesinde) henüz başlayamadım sizinle beraber olursa belki bana da motivasyon olur :) İnşaallah fazlalıklarımızdan kurtulup sağlığımıza kavuşuruz :)

H. Geldin canım inşallah birlikte bişeyler yapalım

Nasıl adet düzensizliğiniz oluyor mesela? benim örneğin bu ay tek gün kırmızı kanamam oldu onun öncesinde ve sonrasında hep kahverengi kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…