- 2 Aralık 2017
- 75
- 39
- 3
- 31
- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Mrb evet canım polikistik over varya bende. İnsülin direnci ile savaşıyorm glukofen kullanıyorum.. Bu ay da tedaviye başladık bebek için ama ben olana kadar da boş durmayaym kilo vereyim istiyorum...Meraba canım ilaç kullaniyormusun
Canım ne güzel olur biraz bekleyelim görenler olur bizimle yapmak isteyenler olur... Başlayalım valla olmuyo böyle ben mutsuzum şahsen rahatsız oluyorum artık... Sen kaç kilosun canımBende varım . Pco var insülin direncim sınırda.
Bende 67 kiloyum boyum 160 evlendikten sonra 10 kilo aldım sonrada adet duzensizliklerim başladı.Simdi dikkat emeye çalışıyorum ama dedgin gibi kaçıyor arada tek başına olmuyorCanım ne güzel olur biraz bekleyelim görenler olur bizimle yapmak isteyenler olur... Başlayalım valla olmuyo böyle ben mutsuzum şahsen rahatsız oluyorum artık... Sen kaç kilosun canım
Aa pco canlar burdamiOlabilir aslinda neden olmasin. Bizde dusunuyorduk..@nergismor N nur mawish kizlar bak topik acilmis katilalimmi :))
pcocanlarAa pco canlar burdamizeycanda burdaymis napiyoz neler olcak
Yalniz canim insulin direnci icin bnde tarcin kullandim gecen sene ama adeti geciktiriyomus zaten olnuyorum diye biraktim bnde zeytin yapragi ve meyan koku mu neydi insulin direnci cayi tarifi vardi nette onu uyguladim faydasi oldumu bilmiyorum.Zeytin yapragi eksrakti onermis aktar ama almadim henuzKizlarrrr pko olur da orda ben olmasmiyim hic... ama ben coktan basladim diyete sonuclarini aliyorum cok sukur. Szilerle paylasmak istrim. Insin ditencide hat safhada saolsun. Amaaa ben onun basini ezdimsimdi oncelikle tarcin salgam suyu limon evde yaptigim dogal elma sirkem ve benn. Bu soylediklerim kandan sekeri atiyor. Bol sirkeli salatalar bol tarcinli caylar ve azicik bal esliginde bol tarcinli sutler bol bol ev yapimi salgam suyu limonlu sular limonlu caylar ya o kadar faydasi oldu ki. Tatli yok ama haftada 1 kez yiyorum etkilemiyor. Ekmek ince bir dilim maydonoz dere otu yas nane kuru nane ve baharatlar bunlar basrolde. Ve tabiki ev yapimi dogal yogurdum. Arkadaslar isteyenlere diyet listemi paylasabilirim.
Valla hakli olabilirsin canim hic adetle ilgili arastirmamkstim tarcini eger oyleyse hemen cik birakirim valla.Yalniz canim insulin direnci icin bnde tarcin kullandim gecen sene ama adeti geciktiriyomus zaten olnuyorum diye biraktim bnde zeytin yapragi ve meyan koku mu neydi insulin direnci cayi tarifi vardi nette onu uyguladim faydasi oldumu bilmiyorum.Zeytin yapragi eksrakti onermis aktar ama almadim henuz
Evet railcim kesinlikle arastir tarcini bn hemen birakmistimAyrica saraciglunun bir tarifi var 10 gr kus burnu 10 gr kis ihlamuru 5 fakika kaynatiyorsun sonra 5 gr altin otu atiyorsun 5 dakika daha kaynatiyorsun cok iyi geliyormus. Hem adet soktrucuymus ayni zamanda oda aklimda 4 unde kontrolum var bakicam degerlerime eger iatedigim gibi olmazsa hemencik ona basliycam. Saracoglunu tek gecerim. Tarcinida arastiricam.
Helal olsun rail.. sen yazmasan yarim kalirdik canim hosheldin :))Kizlarrrr pko olur da orda ben olmasmiyim hic... ama ben coktan basladim diyete sonuclarini aliyorum cok sukur. Szilerle paylasmak istrim. Insin ditencide hat safhada saolsun. Amaaa ben onun basini ezdimsimdi oncelikle tarcin salgam suyu limon evde yaptigim dogal elma sirkem ve benn. Bu soylediklerim kandan sekeri atiyor. Bol sirkeli salatalar bol tarcinli caylar ve azicik bal esliginde bol tarcinli sutler bol bol ev yapimi salgam suyu limonlu sular limonlu caylar ya o kadar faydasi oldu ki. Tatli yok ama haftada 1 kez yiyorum etkilemiyor. Ekmek ince bir dilim maydonoz dere otu yas nane kuru nane ve baharatlar bunlar basrolde. Ve tabiki ev yapimi dogal yogurdum. Arkadaslar isteyenlere diyet listemi paylasabilirim.
Diyeti doktor kontrolunde mi yapıyorsunuz bizimle paylasirsaniz sevinirimKizlarrrr pko olur da orda ben olmasmiyim hic... ama ben coktan basladim diyete sonuclarini aliyorum cok sukur. Szilerle paylasmak istrim. Insin ditencide hat safhada saolsun. Amaaa ben onun basini ezdimsimdi oncelikle tarcin salgam suyu limon evde yaptigim dogal elma sirkem ve benn. Bu soylediklerim kandan sekeri atiyor. Bol sirkeli salatalar bol tarcinli caylar ve azicik bal esliginde bol tarcinli sutler bol bol ev yapimi salgam suyu limonlu sular limonlu caylar ya o kadar faydasi oldu ki. Tatli yok ama haftada 1 kez yiyorum etkilemiyor. Ekmek ince bir dilim maydonoz dere otu yas nane kuru nane ve baharatlar bunlar basrolde. Ve tabiki ev yapimi dogal yogurdum. Arkadaslar isteyenlere diyet listemi paylasabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?