• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko'lular birlikte sağlıklı beslenerek zayıflayalım mi?

Ebruaydogan06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
75
39
3
31
Kızlar klomen tedavisindeyim ilk ayım daha. Ne olacak sonuç ne olur bilmiyorum öğrenmeme bi kaç gün kaldı anlayacağınız... İçimde ki his bu ay olmadığını söylüyor ve ben yoruldum kiloluyken mutsuzum birlikte motivasyon olacağım bi kaç kişi yok mu hep birlikte sağlıklı beslensek yarış falan yapsak haftalık aylık gibi birbirimize destek olsak ne de güzel olur yaa.. Benim gibi pkolu olup az yiyip yinede kilo alan abur cubur seven ama kilo vermek isteyen yok muu

Canım en son 96 idim malesef her sene resmen +10 falan oluyo çok üzülüyorum önüne geçmem lazım.. Tüp mide bile düşünüyorum ama eşim asla izin vermez

Bende 67 kiloyum boyum 160 evlendikten sonra 10 kilo aldım sonrada adet
Canım ne güzel olur biraz bekleyelim görenler olur bizimle yapmak isteyenler olur... Başlayalım valla olmuyo böyle ben mutsuzum şahsen rahatsız oluyorum artık... Sen kaç kilosun canım
Bende 67 kiloyum boyum 160 evlendikten sonra 10 kilo aldım sonrada adet duzensizliklerim başladı.Simdi dikkat emeye çalışıyorum ama dedgin gibi kaçıyor arada tek başına olmuyor

Kizlarrrr pko olur da orda ben olmasmiyim hic... ama ben coktan basladim diyete sonuclarini aliyorum cok sukur. Szilerle paylasmak istrim. Insin ditencide hat safhada saolsun. Amaaa ben onun basini ezdim :KK11: simdi oncelikle tarcin salgam suyu limon evde yaptigim dogal elma sirkem ve benn. En Büyük TÜRKİYE Bu soylediklerim kandan sekeri atiyor. Bol sirkeli salatalar bol tarcinli caylar ve azicik bal esliginde bol tarcinli sutler bol bol ev yapimi salgam suyu limonlu sular limonlu caylar ya o kadar faydasi oldu ki. Tatli yok ama haftada 1 kez yiyorum etkilemiyor. Ekmek ince bir dilim maydonoz dere otu yas nane kuru nane ve baharatlar bunlar basrolde. Ve tabiki ev yapimi dogal yogurdum. Arkadaslar isteyenlere diyet listemi paylasabilirim.:KK45:

• Beğen
Reactions: H M
Kizlarrrr pko olur da orda ben olmasmiyim hic... ama ben coktan basladim diyete sonuclarini aliyorum cok sukur. Szilerle paylasmak istrim. Insin ditencide hat safhada saolsun. Amaaa ben onun basini ezdim :KK11: simdi oncelikle tarcin salgam suyu limon evde yaptigim dogal elma sirkem ve benn. En Büyük TÜRKİYE Bu soylediklerim kandan sekeri atiyor. Bol sirkeli salatalar bol tarcinli caylar ve azicik bal esliginde bol tarcinli sutler bol bol ev yapimi salgam suyu limonlu sular limonlu caylar ya o kadar faydasi oldu ki. Tatli yok ama haftada 1 kez yiyorum etkilemiyor. Ekmek ince bir dilim maydonoz dere otu yas nane kuru nane ve baharatlar bunlar basrolde. Ve tabiki ev yapimi dogal yogurdum. Arkadaslar isteyenlere diyet listemi paylasabilirim.:KK45:
Yalniz canim insulin direnci icin bnde tarcin kullandim gecen sene ama adeti geciktiriyomus zaten olnuyorum diye biraktim bnde zeytin yapragi ve meyan koku mu neydi insulin direnci cayi tarifi vardi nette onu uyguladim faydasi oldumu bilmiyorum.Zeytin yapragi eksrakti onermis aktar ama almadim henuz

Yalniz canim insulin direnci icin bnde tarcin kullandim gecen sene ama adeti geciktiriyomus zaten olnuyorum diye biraktim bnde zeytin yapragi ve meyan koku mu neydi insulin direnci cayi tarifi vardi nette onu uyguladim faydasi oldumu bilmiyorum.Zeytin yapragi eksrakti onermis aktar ama almadim henuz
Valla hakli olabilirsin canim hic adetle ilgili arastirmamkstim tarcini eger oyleyse hemen cik birakirim valla.

Ayrica saraciglunun bir tarifi var 10 gr kus burnu 10 gr kis ihlamuru 5 fakika kaynatiyorsun sonra 5 gr altin otu atiyorsun 5 dakika daha kaynatiyorsun cok iyi geliyormus. Hem adet soktrucuymus ayni zamanda oda aklimda 4 unde kontrolum var bakicam degerlerime eger iatedigim gibi olmazsa hemencik ona basliycam. Saracoglunu tek gecerim. Tarcinida arastiricam.

Ayrica saraciglunun bir tarifi var 10 gr kus burnu 10 gr kis ihlamuru 5 fakika kaynatiyorsun sonra 5 gr altin otu atiyorsun 5 dakika daha kaynatiyorsun cok iyi geliyormus. Hem adet soktrucuymus ayni zamanda oda aklimda 4 unde kontrolum var bakicam degerlerime eger iatedigim gibi olmazsa hemencik ona basliycam. Saracoglunu tek gecerim. Tarcinida arastiricam.
Evet railcim kesinlikle arastir tarcini bn hemen birakmistim

Helal olsun rail.. sen yazmasan yarim kalirdik canim hosheldin :))

Diyeti doktor kontrolunde mi yapıyorsunuz bizimle paylasirsaniz sevinirim :kk77:
Birde insulin direnciniz kac benim 2.55

Back