• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko'lu olupta hamile kalanlar

arhes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
34
0
86
Kocaeli
Bn 1,5 yıllık evlym ve 5 aydr çocuk istiyoruz ama olmadı henüz.pko hastasydm.4sne önc tdavı grdm.suan adetlrm düzenli ama nedn olmuyor doktora gitmelimiyim.dktr neler öneryr ne yapyr? benim gbi aynı sorunla karsılaşmıs olan varsa bana yol göstereblrmi?

slm canım, pkolu olmak hamile kalmaya engel değil belki biraz zorlaştırabilir, genelde ilk bir yıl zarfında denemek sonra doktora gitmek denir, ama sen yaşına ve durumunuza göre 2-3 ay daha deneyip sonra bir doktora görünebilirsin, şuan adetlerinin düzenli olması büyük avantaj, kaç günde bir adet oluyorsan 14 çıkarıp yaklaşık yumurtlama gününü belirleyip sonraki denemelerini buna göre yapabilirsin, tabii buna dikkat diyorsan benimkiler sadece öneridir en iyisini yine kendin bilirsin canım, doktorlar genelde benzer şeyler öneriyorlar tabiki hastanın talebine göre durum değişebiliyor canım :3:

Bendede vardı drum tedavi ile bile cocuğun olmaz demişti korunmayı bıraktım ona güvenip ilk ay hamile kalmışım acele etme minik melekler yeryüzüne inecekleri zamanı kendi seciyor

tşkr ederim her ikinizede konuyu açalı epey olmustu. bn dktra gttm ve problm yk bekle dedi..meğer o ay hamile kalmısm ck mtlu oldm:)şmd 14 haftm btmk üzere.rabbim herkese nasip etsin..

ne gibi tedavilerle hamile kaldınız hanımlar

Back