• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu olupta hamile kalanlar yazsın lütfen

PKOLULAR

• Ankete Katılan
    8

glsmayn16

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
8
3
6
33
mrb hanımlar kafamdaki bir cok soruya hep burdan cvp bulmusumdur sonunda kayit olup bende beynimi kemiren seyleri sizlere danismak istedim. 9 aylik evliyim. Ilk 4 ay adet gordum ama 4 aydan sonra adet goremedim. Cocuk istiyoruz en basindan beri. Ozel bi doktora gittim cok kucuk kistlerin var dedi bana cocuk istedimiz icin inofolic verdi bunla hamile kalirsin dedi kullandim ama kalamadim. 4. Aydan sonra 4 ay boyunca 5 doktora gittim baska bi doktorda pko var mercimek tanesi kadar dedi. Oda bana inofolic combi verdi cocuk istedigim icin ama onlada hamile kalamadim. En son doktor adet sokturucu verdi onla adet oldum ama simdi yine 9 gun gecikti adetim. Hormon duzenim tamamen bozuldu ne yapsam bilmiyoruz. Cok cocuk istiyoruz en basindan beri. Simdi yine adet goremedigim icin kapi kapi gezmek zor geliyor ne yapmam gerek bilmiyorum. Pkolu olupta hamile kalan var mi acaba nasil bi ilerleme yasadiniz ?

Cnm once matofin verdiler seker hapi 5 ay kullandm sonra klomen kullandim 3 ay 1 ayda kist gitmesi icin dogum kontrol hapi kistler kayboldu 1 ayda ve inofolic toz saşe kullandim ardindan hamile kaldm

Cnm once matofin verdiler seker hapi 5 ay kullandm sonra klomen kullandim 3 ay 1 ayda kist gitmesi icin dogum kontrol hapi kistler kayboldu 1 ayda ve inofolic toz saşe kullandim ardindan hamile kaldm
Progestan kullandim bende inofolicle beraber once toz kullandim sonra hap seklinde kullandim ama dediklerinden hic birini vermedi bana doktor :(

Ben bildim bileli kistlerim vardır canım 15 gün sogan suyu kuru ardından aslan pençesi otunu iciceksin ibrahim saraçoğlu bak inefolik kullanma bence ise yaramamış klOmen bende kisti buyutmustu onu da kullanma olur hayırlısıyla kafana takma

Ben bildim bileli kistlerim vardır canım 15 gün sogan suyu kuru ardından aslan pençesi otunu iciceksin ibrahim saraçoğlu bak inefolik kullanma bence ise yaramamış klOmen bende kisti buyutmustu onu da kullanma olur hayırlısıyla kafana takma
Klomen vermedi doktorum inofoliclede hamile kalamadim zaten hayit suyunu yazmis bazilari burda ondan siparis verdim artik ilac degil de bitkisel yolla tedavimi olmak istiyorum. Evlimisiniz cocugunuz oldumu

Klomen vermedi doktorum inofoliclede hamile kalamadim zaten hayit suyunu yazmis bazilari burda ondan siparis verdim artik ilac degil de bitkisel yolla tedavimi olmak istiyorum. Evlimisiniz cocugunuz oldumu
Evliyim hamileyim şimdi canım ufak kistler için en iyi çözüm sogan suyu kuru iç salep te iyi gelir adete yakında onu iç

Bana da bekarken pko teşhisi konuldu. O zaman bilmiyodum ne demek olduğunu ilerde hamileliği falan engelleyebildiğini. Araştırdım ve öğrendim. Sonradan doktora hiç gitmedim. Soğan suyunun iyi geldiğini okudum. Bekarken evlenene kadar altı ayda bir soğan suyu içtim. Evlendikten sonra da eşim iş için yanımda deildi geldiği zamanlarda denedik olmadı. Denedik olmadı. İnsanın morali bozuluyo ister istemez. Bende herşeyi kafaya takan bi insanım. Hamilelikten bir ay önce yine soğan suyu yapmıştım. Doktora gittim yumurtalıkta rahimde bi sorun yok dedi. Ben adet gördüm yine.Adetimin birinci günü de incir kürüne başladım. 25 gün yaptım sabah akşam. O ay da denedik tabi bende olduğundan daha fazla dikkat ettim kendime. Adetim normalde düzensizdir en fazla on gün gecikir. Günü gününe olduğuda oluyo tabi. Bu ay da dört gün gecikti ama ben normal diye çok ünitlenmedim. Belirtileri vardı ama. Sol kasıkta batmalar göğüs ağrısı her aykinden kat kat fazla. Baş dönmesi. Yinede ümitlenmek istemedim. Beş gün gecikince sabah test yapmaya karar verdim. Yaptım ama bakamıyorum yine tek çizgi görecem diye. Gözümü bi açtım çift çizgi. Hiç beklemiyodum. Elim ayağım titresi ve ağlamaya başladım mutluluk gözyaşı. Sonra doktora gittim keseyide gördük. Çok şükür. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Ümidinizi kaybetmeyin. Rabbimin hikmeti sonsuzdur. Ummadık bir anda herşey değişebiliyo. 😊

Back