• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

melike156

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
505
353
53
Merhaba arkadaşlar. Forumda benzeri konular var ama çok karmaşık durumda.İnanın baya takip ettim artık başım döndü :KK43: Ben pko hastasıyım 4 aydır hamile kalamadım doktor progestan verdi bu hapı kullandım adet oldum ama hamilelik yok malesef.. soğan kürü yapmak istiyorum. Bu kürü yapıp hamile kalan çok bayan varmış. Peki küre ne zaman başladınız adet bitince.. .? kürü içerken korundunuz mu...? Soğan suyu içerken hamile kalırsam düşük olur mu ..? Kusura bakmayın çok sordum ama bilenler yapanlar tarafından bilgiye ihtiyacım var şimdiden teşekkürler insallah bebişlerimizi en yakın zamanda kucağımıza alırız..

Arkadaşlar az önce saraçoğlu müşteri hizmetlerini aradım.durumumu anlattım. Soğan kürü yaparken korunmam gerektiğini söyledi teldeki bayan. Soğan kürü bitip adet olunca. Adetin 2.günü hormon testi yapılacak ve değerleri söyleyeceğim ona göre de testere dişli aslan pençesi içecekmişim. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Araştırıyorum sürekli. Sizede öğrendiklerimi paylaşacağım. Adet bitiminin 2. Günü soğan suyuna başlayacağım

Ben senelerdir pco ilr ugrasiyorum canim. Aralik ayinda adet olmayinca sokturucu olsun diye sogan kuru uyguladim. 3 gun icmistim ki adet oldum ara verdim kure. Adet bitiminde 15 gunluk kure basladim. Ocak ayinda.

Dedim bu ay kendi kendime adet olurum insallah. Ama yine adet olmadim. Cok moralim bozuldu ise yaramadi diye ama derken pozitif test ile karsilastim:)

Senin adına çoook sevindim. İnşallah darısı başıma. İnan öyle üzgünümki bi yandan bebek olmuyor bir yandan aile baskısı.mesajın bana çok umut verdi ☺

Son düzenleme:
Yani ocak ayında sogan suyu içtin. Şubat ayında hamile olduğunu mu öğrendin canım bana detaylı bi şekilde yazar mısın çok ihtiyacım var. ocak ayında sogan suyu içerken korunmadın mı

Senin adına çoook sevindim. İnşallah darısı başıma. İnan öyle üzgünümki bi yandan bebek olmuyor bir yandan aile baskısı.mesajın bana çok umut verdi. Peki şimdi hamile misin canım ne kadar oldu
Daha cok minnak haftadonu ogrendim :) zaten ocak ayinda yaptim kuru gec dollenme muhtemelen anca fark edildi.

Daha once bir hamileligim oldu korundugum donemde ama kaybettim ne yazikki. İnsallah bu kez hersey yolunda olur.

Kusura bakma çok soruyorum ama sen beni alarsın diye düşünüyorum. Bende mi korunmasam acaba ne yapsam kafam karıştı

Sen adet oldun ilk başta kistleri attın.benimde önce adet olmam gerekmezmi kistleri atmak için. Sanırım şöyle mi olmalı. Ben soğan suyunu içeyim adet olayım ondan sonra mı başlıyim bebek çalışmalarına

Son düzenleme:
Sen adet oldun ilk başta kistleri attın.benimde önce adet olmam gerekmezmi kistleri atmak için. Sanırım şöyle mi olmalı. Ben soğan suyunu içeyim adet olayım ondan sonra mı başlıyim bebek çalışmalarına
Sogan suyu zaten adet bitiminde baslanir. Eger adet sokturmek icin iciyorsaniz zaten basladiktan bir kac gun sonra adet olursunuz

Ben 4 gün önce progestan ilacıyla adet oldum.adetim bitmedi.yani demek istediğim bende pko var ve bebek için içeceğim kistleri yok etmek istiyorum kistler olduğı sürece bebeğim olmadı aylardır

Back
X