Pkolu olup glifor+yasmin kullananlar bilgileriimizi paylaşalım

mrv2855

B(77.3)G(75.2)H(69)....hadi gulum yandan:))
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
7.248
7.677
248
34
Selam kızlar
Ben 23 yasındayım 3 senelik ewliyim
1 yasında kızım var dogumdan sonra adet düzensizliği yaşadım normal dediler ama bnde malesef pko warmış
Doktorum bna kılo vermemi soledi yardımcı olsun diye glifor 850mg günde 1 kez ve yasmin verdi
Bunları kullanıyorum 15 gun oldu ilacları sabah kahvaltıdan sonra alıyorum aksama doğru müthiş bir baş dönmesi yapıyor
Aranızda kullanan ve zayıflayan ayrıyeten adeti düzene giren varmı??

Geçmiş olsun umarım faydası dokunur. Benimde Yumurtalarımda tembellik var defalarca doktora gittim en son gittiğim doktorum koydu teşhisi ve yasmin tedavisi başlattı 6 ayda kullan gel korkma zayıflatır dedi ilk başlarda 1 yada 2 ay alışma döneminde miğde bulantısı baş dönmesi yapıyor sonra alışıyorsun ama tam 10 kilo aldım. 6 ay sonra tekrar gittim kilo almamam için glifor verdi ama sadece 1 ay kullan dedi çünkü şeker ilacı ve uzun süre kullanımda vücutta hasar yapıyormuş.neyse ki kilo almam durdu ama zayıflayamadımda ne diyet nede başka bişeyden fayda görmedim ilacı 2 sene kullandım bıraktığımda adetim düzensizleşiyor ve olamıyorum sadece kullanırken faydasını gördüm anlayacağın. 1 ay önce bıraktım çocuk düşündüğüm için bakalım faydasını görecekmyim.:2: En azından senin 1 tane kızın var yaşında genç umuyorum ki tedavin işe yarar ve inşallah tedavin olumlu sonuç verir ve eski sağlığına kavuşursun.

Sanada geçmiş olsun canm
Aynn bndede migde bulantısı yapıyo ama ben 2 sini bir kullanıyorum glifor ve yasmin
İnşş senin içinde bebek hayırlısı olurr
Güzel haberlerini bekliyorumm
Bende de adet süzensizliği var adet oldum mu 3 gün sancı çekiyorumm
Afedersin çoçuk bezi anca yetişiyo kanama bakalım düzelcekmiyim

Hmm seninki farklı belirtiler gösteriyor. Ben yasmin kullanırken çok hafif ağrım oluyor normalde çok olur hatta ağrıdan bayılırdım ama yasmin kullandığım 2 sene boyunca hiç ağrım olmadı ve kanamam çok ama çok az olur hatta bazen bir avuç içi büyüklüğünü geçmezdi ayrıca bu ay çok bel ve kasık ağrısı çektim bugün de adet günüm bakalım ne olacak :18:

Gelişmelerden haberdar olmk isterdimm inşş güzell haberler alırsınnn yha bnde heycanlandımm

Tekrar merhaba, malesef hamile değilim hatta ilaç yöntemiyle de hamile kalmam mümkün olmayacakmış iğne tedavisine başlayacağım inşallah bi faydasını görürüm yoksa aşama aşama tüp bebeğe doğru gidiyorum :18: yasmin kullandığım dönemde adetim düzenliydi ama bırakınca durumum eskisi gibi hatta daha da beter hastalığın düşmanı kiloymyş çünkü metabolizma zayıflıyor kilo almamak elde değil vermek ise çok zor ben başaramadım inşalah sen başarırsın bu hastalığın tedavisi yok birlikte yaşamayı öğrenmemiz gerekecek sana şimdiden acil şifalar diliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canm allh hakkımızda hayırlısını versin
Ama bnm doktor bana cocuk önerdi isityoorsan cocuk yapmalısın dedi
Nefen anlamadım yani tam kalabalıktıda soramadım ama kıst den dolayı heralde bakalım bu ay kontrole gitcem canm

ah ah bende pkoluyum 2 ay önce dr gittim adet düzensizliğim vardı ultrasonla baktı pko teşhisi koydu 2 kutu yazz doğum kontrol hapı kullandım sonra tekrar kontrole gittim şeker yüksek çıktı(Tok karınla 142) doğum hapını kesti beni endokrinoloji bölümüne sek etti orası da dahiliyeye gönderdi aç olarak kan verdim 10 güne kadar sonuç çıkar dediler.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…