• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pkolu olduğunuzu öğrendikten sonra hemen rahim filmi çektirdiniz mi

canım benim doktorum önce rahim filmi dedi tüpler kapalı ise boşa kürek çekmeyelim dedi ama bende korkuyorum ne zamandır bebek istiyosun

canim ben söyle özetleyim..
2 senelik evliyim,4 ay öncesine kadar hic korunmadik,bebek icin drada gitmedik,ben sadece glukofeni aliyordum..
3-4 ay önce gittim doktora,epey olmus korunmayali,takibe baslayalim dedi..puregonla dozu artirarak 2 ay devam etti bu maraton..
20 tane yumurtam oldu,3 tanesi idealdi,geriye kalan 17 tanesinide aldilar..catlatma ignem vuruldu,düzenli iliski dendi..ama sonuc negatif cikti,tutmadi yani...
simdide adet olup ilk günü gidicem bakalim ne dicekler..
yani tüplere falan hic bakilmadi bende:uhm:

hepimiz en kisa zamanlarda kolayca hamile kaliriz insallah kizlar...
gercekten bunun stresi cok farkli...
adet olsan dert,olmasan dert,kilo dert,tüyler dert,ilaclarin bozdugu psikolojin dert,dert dert dert...
Allah daha büyük bisey vermesin tabii ama insallah yavrularimiza kavusuruz:Saruboceq:

canım allah iyi doktorla karşılaştırsın çünkü bu yol uzun ve orucu olabiliyor kimi zaman doğru doktor çok önemli dilinden anlaması bi başkasının çok metettiği seni memnın edemiyor kimi zaman alttan muayene onların kolayına gelyor marifet kasıktan bakıp yakalamakta sen rahim filmini ihmal etme canım mesela ben hamile kalmadan önce çektirdim sonra kızdım doktora keşke çektirmeseydim çok erken çektrdim dedim sonra bebeğimi kaybettim ve eğer filmim olmasaydı çektirmek zorunda kalıcaktım o sıkıntıyla acıyla bide onla uğraşıcaktım doktorum iyiki çektirdin bak erken doğumun sebebinii anlamak için lazım oldu ded

arkadaşlar merhaba,ben 2,5 yıllık evliyim sadece 3 ay hap kullandım onun dışında hiç korunmadık.yaklaşık 1 yıldan beri bebek için uğraşıyoruz ama olmadı.Adetlerim düzenlidir.geçen yıl bebek düşünmeden önce hormon testi ,ultrason falan oldu bi problem yoktu.1 yıl olunca doktora gittim ultrasonda minik minik kistler gördü pek beğenmedim dedi.tekrar hormn testi ve hsg istedi.bu hsg yi doktor mu yapıyor yoksa haastanede onun için başka bölüm mü var merak ettim.Doktorum iyiydi çünkü insan halinden anlıyordu.Öyle doktoru zor buluyoruzda.Açıkçası doktora sormak biran akıma gelmedi orda ben kistlerin şokundayken.Bilgilerinize ihtiyacım var.:sm_confused:

arkadaşım her kist pco olcak diye bişey yok.çikolata kisti ve değişik kistler de var .mesela çikolata kistinin salgıladığı sıvı çocuğun tutunmasını engelliyor.ameliyat la alındıktan 3 ay sonra hamile kalanları biliyorum.pco luların belirtisi düzensizlik.sen benim düzenli diyon.sen doktora bidaha sor.

Back
X