- 1 Eylül 2011
- 2.027
- 8
kızlar bana doktorum adetin gecikirse kan testi yap gebelik yoksa ilacını içmeye başla hemen demişti.benimde dün adet olmam gereken tarihti gidip kan testi yaptırdım .umutsuzca çünkü prolaktinim yüksekti bu ay bu yüzden olmayacağını bile bile yaptırdım. ama içimde işte yinede küçükte olsa bir umut oluyo insanın.eve geldim 2 saat sonra hastaneyi aradım tabiki negatif.çok üzülmedim çünkü %99 biliyordum ama işte %1 de olsa o umut varya o bile heyecanlandırıyor insanı. neyse negatifi durduktan 1 saat sonra regl oldum. işin güzel tarafı tam günümde 30. günde adet oldum. metformin ve aslan pençesi kürü uygulamıştım bu ay. aslan pençesi adet düzensizliğine iyi geliyormuş gerçekten.
dostinex adlı ilacımdan akşam 1 tane aldım.bu arada agunacaston (hayıt hapıda kullanıyorum.ama dostinexi 1 tane daha alıp bırakıcam çünkü tehlikeli bir ilaç doktorun dediği gibi hepsini kullanmayı düşünmüyorum çok güçlü bir ilaç değerimi düşürürde hayıt hapıylada dengelerim diye düşünüyorum.bol bol su içiyorum vücuttan zararlı etkisini atsın diye.
bugün canım çok sıkkın bıktım artık ilaç hastalık düşünmekten , gebelik için bu kadar uğraşmaktan yoruldum tam 2 sene oldu gerçekten yıllarca uğraşanlara Allah sabır versin ne kadar zormuş diyorum ne yapıcaz biz böylee yaaa yoruldum artıkkk her ay her ay bir umut ama hep hayal kırıklığı
dostinex adlı ilacımdan akşam 1 tane aldım.bu arada agunacaston (hayıt hapıda kullanıyorum.ama dostinexi 1 tane daha alıp bırakıcam çünkü tehlikeli bir ilaç doktorun dediği gibi hepsini kullanmayı düşünmüyorum çok güçlü bir ilaç değerimi düşürürde hayıt hapıylada dengelerim diye düşünüyorum.bol bol su içiyorum vücuttan zararlı etkisini atsın diye.
bugün canım çok sıkkın bıktım artık ilaç hastalık düşünmekten , gebelik için bu kadar uğraşmaktan yoruldum tam 2 sene oldu gerçekten yıllarca uğraşanlara Allah sabır versin ne kadar zormuş diyorum ne yapıcaz biz böylee yaaa yoruldum artıkkk her ay her ay bir umut ama hep hayal kırıklığı