Pko'lu hanımların hamilelik belirtileri...

aynen 108 gun olacak resmen hala olmadım.bı arkadasım buradan femarayla hamıle kaldı.bılırsın belkı.enyalıos nicki.estrofemle adetı sokturmus doktoru.ondanmı alsam dıom.tıkasamda buluyolar benı cnm.her ortamda konum mutlaka acılıyor.uzuluyorum.....senın adetın kendı kendıne oluyormu pekı cnm?yumurtalıkların ufak kıst mı dolu benım gıbı??

Günaydın Bende bu ay adetim lekelenme şeklinde oldu sadece dedim bir umut acaba Implantasyon Kanaması mı ama maalesef değilmiş.. Adı batasıca Pko yüzündenmiş

yok canım ben ilaçsız olamıyorum, bendede kistler den var..

Günaydın Bende bu ay adetim lekelenme şeklinde oldu sadece dedim bir umut acaba Implantasyon Kanaması mı ama maalesef değilmiş.. Adı batasıca Pko yüzündenmiş
geçmiş olsun.. durmak yok... devam ediyoruz çalışmalara :)

cnm mrb ilacı nasıl kullandın bizede anlatırmısın çok umutsuz olmaya başladım. gelmiyor bebiş gelmiyor

cnm mrb seninle aynı kaderi paylaşıyorum bnde polikistik over var solgar folik asidi kullandım dedin ya onu ne için kullandın doktor kendimi verdi sen kendinmi kullandın. ben 60 kılo 1,60 civarındayım çok aman aman kilom yok ama 5 kılo versem süper tabi adetim heray gelir fakat heray 3-5 gün gecikerek gelir. 2 ay klomen kullandım yumurtalak istenilen boyuta gelmemiş ben izmir tepecik tüp bebek bölümüne gidiyorum. Glifor u ne için kullandınız. ve bu ilaçları doktorunuzmu verdi neden bana böle ilaçlar vermedi anlamadım? inofolic diye bi ilaç var bu ilacı doktora sorup alcam pcolarda işe yarıyor denmişti

CNM BU FEMARA DEDİĞİN İLAÇ NE İŞE YARIYOR ADET SÖKÜCÜMÜ NEDİR?

Canim. Merhaba , geçmiş olsun sana da.. Solgarin ürününü folic asit için aldım. Dr um folbiol vermişti, ben solgari aldım.. İlaçsız adet olabilmen çok güzel birşey bence.
Glifor şeker ilacı, insulin direnci için veriliyor. Dr um verdi canım. İnofolic bende kullanacaktım ama gerek kalmadı. Kaç yasindasiniz. Merak ettim ne kadar suredir bebek istiyorsunuz?

@askiminaskiyim canımAllah analı babalı büyüysün inş . rica etsem dr nu söylermisin ist oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…