Pkolu hanimlar bakabilir mi ?

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.465
Puanlar
133
Merhaba kizlar...

Adetim ve yarin doktora gidicem ... Bende polistik overden suphelendi.. Yarin insallah cikmaz ama polistik over oldugum anlasilirsa tedavi nasil oluyor hicbisey bilmiyorum galiba once klomen diye bir ilac veriyor sonra catlama ignesi ve asilama bunlar nasil oluyor ve beni yarin alttan kontrol eder mi ki (adetim) 14 aylik evliyim son 2 aydir korunmadik olmadi olmayinca doktora gittim...Guatr ameliyati oldum dort ay once insulin direnci cikti matofin kullaniyorum ... Mmoralim bozuluyor bu muabrek gunler hurmetine kimsenin kucagi bos kalmasin dilerim benim ve isteyen herkesin bayrami cift cizgiyi gormek olur amjn...

Canim pko bi hastalik degil sendrom.yani 4 kadindan 3ünde var ama belli belirtiler oadikca anlasilmayabiliyo.yani pko olup adetleri duzenli olan da var.ben mesela evlenmeden once yilda bir iki defa adet goruyodum.evlenince 4 ayda 5 ayda olmaya basladi.ilk gunden beri bebek istiyoruz ama olmuyo iste.yumurtaliklarim.baya bi tembelmis.birsuru hap kullandim bana misin demedi.yani pko tedavi edilen bisey degil.bir kismi adet doneminde atilsa be tekrar olusabiliyo.16 yasimdan beri doktr doktr geziyorum hepsi ayni seyi soyledi..adetliyken alttan muayene yapilabiliyo.hatta daha iyi bile oluyomus adetliyken yumurtalik durumu nasil diye bakmak icin.klomen insallah ise yarar bende yaramadi.3 ay en yuksek doza kadar kullandim ama hamilelik olmadi.bu hafta purogen iğne tedavisine basladik.insallah benimki de tutar seninki de.Allah isteyen herkese nasip etsin

adet olabilen bir pkoyum ayrıca haşimato başlangıcı var bu sıralar biraz ilerlemiş hapın dozunu arttırdı dr ramazanda düzenim alt üst 2 gündür troid hapı içemiyorum.bende insülin direnci yok fakat ogtt ile gizli şeker çıktı.9 ayı geçik troid hapı şeker hapı ile hamile kalamadım. bir de zararsız miyomum var sözde.troid ameliyatı oldum demişsin antikorların ne durumda benim antikorlardan tespit ettiler hastalığı.ultrason görüntüsünde şüphelendiler teşhis koymadılar tüp bebek tedavisinde iğne ile şişen 22 yumurta ile tescilendi.ayrıca senin adetin aşırı sancılı geçer mi? benim illa bi gün dahi iğne olurum acilde haplar etkilemiyor.

canım merional 150mg kullanmıştım 22 mm ye kadar büyümüştü tüp tedavisinde. fakat şu sıralar klomen kullanmayı düşünüyorum adetin 5. günü. klomenle kaç cm kadar ulaştı?

Benim en yuksek dozda klomenle 8 mm e ulasti ancak.çatlatma ignesi kullandim yine de ama çatlama icin 20 22 mm gerektigi icin olmadi

Benim en yuksek dozda klomenle 8 mm e ulasti ancak.çatlatma ignesi kullandim yine de ama çatlama icin 20 22 mm gerektigi icin olmadi
ben bir kez denedim bu tedaviyi.ovtrelle vurundum olmadı.benim 15 yada 14 mm mi ona yakın olmuştu sanırım.az da olsa bir şansım var mı sence.insallah progeonla yumoşların 20mmyi aşar.

ben bir kez denedim bu tedaviyi.ovtrelle vurundum olmadı.benim 15 yada 14 mm mi ona yakın olmuştu sanırım.az da olsa bir şansım var mı sence.insallah progeonla yumoşların 20mmyi aşar.
İnsallah.var bence sansin cunku benim 8ken doktorum sansimizi deneyelim diyerek verdi catlatmayi.demekki olabiliyo bide ben estrofem kullaniyorum.gunde bir kullanirken yumurtalar 1 2 mm gecmezken 5 gun iki defa kullandim oyle buldu 8 mm yi :)

İnsallah.var bence sansin cunku benim 8ken doktorum sansimizi deneyelim diyerek verdi catlatmayi.demekki olabiliyo bide ben estrofem kullaniyorum.gunde bir kullanirken yumurtalar 1 2 mm gecmezken 5 gun iki defa kullandim oyle buldu 8 mm yi :)

Kizlar....

Testleri yaptirdim ama daha doktora gosteremedim

Fsh 4.35

Lh 4.96

Prolaktin 20.67

Estradiol (E2) 26

Ben pkolu muyum degil miyim ?

doktorum ultrasyonla bakti suphesi var dedi ama onemli olan hormonlarmis hormonlara bagli dedi...
Tabiki oyle.hormon degerleri anormal olup pko olmayan da var,degerler normal gorunup ileri pko olanlar da.zaten hamile kalmak istiyorsak pko filan defil de hormonlarimizin duzenli olmasi onenli.onsallah hepimizin olur en kisa zamanda

Tabiki oyle.hormon degerleri anormal olup pko olmayan da var,degerler normal gorunup ileri pko olanlar da.zaten hamile kalmak istiyorsak pko filan defil de hormonlarimizin duzenli olmasi onenli.onsallah hepimizin olur en kisa zamanda

İnsallah canim insallah...

Kizlar....

Testleri yaptirdim ama daha doktora gosteremedim

Fsh 4.35

Lh 4.96

Prolaktin 20.67

Estradiol (E2) 26

Ben pkolu muyum degil miyim ?
bende pkoluyum ve normal böyle değerlerim. benim ultrason ve tüp bebek tedavisinde görüntüden çıktı. opu yapmadan bile doktor 22 yumurtam olduğunu göremedi.ayrıca adetlerin gittikçe geç olmaya başlar.adetlerin bol sancılıdır.yada kanaman fazla yada tam tersine çok az kanama olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…