Pkolu bayanlar buraya toplanalim haydi :)

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Kizlar selamlar 5 aydir cocuk icin esimle calismalarimiz devam etmekte ama malesef olmadi bugun doktora gittim pko kisti oldugunu ogrendim diane 35 hapi verdi adet oldugum ilk gunden itibaren kullanacagim aklima takilan bir durum var pko lu olan kisilerde adet duzensizligi duydum surekli bende boyle durum yok daha dogrusu adetim bir iki gun ya geri ya da ileri atar ama surekli her ay adetimi goruyorum bunun yaninda tuylenme ciltte yaglanma sivilce gibi bir durumumda yok sadece 6-7 kg fazlam var ne yapacagimi dusunecegimi bilemedim bu konuda bilgisi tecrubesi olan bilgi paylasimi yapmaya ne dersiniz benim gibi tecrubesiz olanlar bilgilenir :) bu arada not: bu kist cikti diye benim hic cocugum olmayacak anlamina gelmiyor degil mi herkese sevgiler keyifli aksamlar dilerim :)

canım geçmiş olsun. pko çok bireysel farklılık gösteren bi sendrom. herkeste etkileri ve tepkileri farklı olabiliyor. kendiliğinden hamile kalan bir sürü bayan var,tedaviyle kalanlar da... kilona dikkat ederek bu süreci kolaylaştırabilirsin. ben de çok zayıfım,cildim,saçım problemsiz. biraz tüylenmem var ama ağır bir pko vakasıyım

Kafama cok takildi verdigi ilac diane 35 icimden hic kullanmak gelmiyor off off (((

Cnm bebek istiyorsan nesen doktor diane verdi ki o gebelik dülünmeyenlwr iöin bir tedavi yani doğum kontrol hapı. Senin aksine düzenli yumurtlaman lazım yumurtlamanın durdurulmasına gerek yok

Cnm bebek istiyorsan nesen doktor diane verdi ki o gebelik dülünmeyenlwr iöin bir tedavi yani doğum kontrol hapı. Senin aksine düzenli yumurtlaman lazım yumurtlamanın durdurulmasına gerek yok

Ah bir anlasam işte canım çocuk istediğimi kendisine söyledim sonra beni muayene etti PKO var dedi 30 günde bir adet oluyorum zaten yumurtladığımı da anlayabiliyorum ben her ay hemde gelen akıntıdan yumurta akı kıvamında şeffaf yapışkan o dönemlerde bırlıktelık yasıyoruz özellikle eşimle diye de soyledım kendisine bana diane35 verdi kendisinden de hiç tatmin olmadım baska bir doktora gideceğim ne yapmam lazım bilmiyorum kafaya takmamak lazım elde değil ne edeceğimi bilemez oldum

Cnm düzenli yumurtluyorsan strese hiç gerek yok benim 37 günde gelen düzenli adetim pkoyu öğreneli 50 güne çıktı. Şimdi hayıta ve glokofene başladım inş faydasını görürüm. Sende sıkıntı yapma bence içine sinmediyse başka doktora git cnm

Günaydın tatlım evet düzenli yumurtluyorum 30 günde bir de adet oluyorum adet olan bir insan yumurtlamış zaten baska doktora gideceğim bu haftasonu cmt günü, çalıştığum için izin almak sıkıntı oluyor iş yerinden

Bende bu hafta başka bir doktora gideceğim canım :)

umarım hayırlara vesile olacak doktorlarla karşılaşırız canım. diğer yazılarını da okudum. yumurtlamam oluyo diyosun. eğer dediğin gibiyse lütfen kullanma o iğrenç ilacı. eşin de baktırsın değerlerine. çünkü bi kere bozulunca toparlamak çok zor oluyo

Yok balim kullanmayacagim baska bir dr dan randevu aldim cok dolu 10 ocak a alabildim allah tan hayirlisi diyorum herzaman :)

Kizlar bende bıraktım Diane 35 3 aydır kullaniyordum ama içime sinmiyordu
Bugunde sogan suyuna başladım ama size bir şey soracağım.
Benden 2 gün arayla pembe akinti geldi. Ne olabilir bu ?

Kizlar bende bıraktım Diane 35 3 aydır kullaniyordum ama içime sinmiyordu
Bugunde sogan suyuna başladım ama size bir şey soracağım.
Benden 2 gün arayla pembe akinti geldi. Ne olabilir bu ?

Benimde ilk gittiğim dr diane 35 verdi internetten biraz araştırayım dedim kullananlara baktım hemen hemen çok insan memnun kalmamıs artılarından çok eksilerini görmüş insanlar bende kullanmıyorum aldım ilacı aldığım gibi dolapta duruyor ay bilmem ki nedir acaba o pembe akıntı günün geçtiyse bir test yapsana yada 1 - 2 gün kaldıysa regline test yap erken gebelik testlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…