PKO'da Soğan Kürü Uygulaması

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
Arkadaşlar merhaba :KK16:
Size bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.

20 yaşındayım PKO rahatsızlığım var.
Soğan kürünü 2 yıl önce duymuştum,uygulayacağım demiştim ama bir türlü uygulayamadım.
Son zamanlarda sert kıllar arttı vücudumda.
Doktora gittim.(daha öncede gitmiştim),bana daha önce de söylediği gibi kilo ver dedi.
Tabi eskiye göre baya zayıfladım. 15 kilo verdim ama biraz daha ver,düzelmezse ilaç tedavisi uygulayacağız dedi.
Ben ilaç tedavisi olmak istemiyorum çünkü doğum kontrol hapı verecekmiş ve bu da kısırlık yapıyor bildiğim kadarıyla.
Soğan kürünü yapmak istiyorum.
Sorum şu;

Soğan kürünün öğlen ve akşam yemeklerinden yarım saat kadar önce içilmesi gerekiyormuş.
Ama ben şu anda çalışıyorum.
Öğlen yemeklerinden önce içmem imkansız.
Akşam yemeğinden önce içip,bir de gece yatmadan içsem o şekilde de olur mu?
Lütfen yardımcı olabilir misiniz bana?

dogum kontrol hapı kısırlık yapmaz.
aksine kadınları yumurtalık kanserınden korur.

Bilmiyorum canım ki benim duyduğum da genç kızlar kullanırsa ileride evlendiklerinde kısırlık sorunuyla karşılaşabiliyorlar yönünde.
Doktorumla konuştuğumuzda ona da söyledim kısırlık yapıyormuş ama dedim.
Doktor da hayır benim sana vereceğim ilaç özel öyle bir zararı yok dedi ve dedi çıkan tüyleri de döküyor dedi ama benim bildiğim çıkan tüyler dökülmez,sadece artması önlenebilir... :KK31:

Canım soğan kürünü okumuştum daha önce baya faydalı bende kullanmayı düşünüyorum. sende kullan zararı olacağını sanmıyorum bitki sonuçta :) evet dediğin olabilir içebilirsin öyle çalışan kadınlar öyle içsin yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. kkda soğan kürü ile ilgili sayfa var bak soruna cevap bulursun heralde.

Canım soğan kürünü okumuştum daha önce baya faydalı bende kullanmayı düşünüyorum. sende kullan zararı olacağını sanmıyorum bitki sonuçta :) evet dediğin olabilir içebilirsin öyle çalışan kadınlar öyle içsin yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. kkda soğan kürü ile ilgili sayfa var bak soruna cevap bulursun heralde.

Teşekkürler canım :KK16:
Doğru tabi ki ne zararı olacak? :)
Sende de mi PKO var canım?

bana doktor 1 yıldan fazla kullanmayı önermedıgını,yoksa ileride kısırlık yapabılecegını söylemıştı,1 yıl kullandım ben de.

Canım 4 ay yaptıysan 4 ay ara verip tekrar yapabilirsin.
Ya da ne kadar uyguladıysan o kadar zaman da ara verip tekrar uygulayabiliyorsun diye biliyorum.
Dediğin gibi sürekli yaparsan zararı da olabiliyormuş.
Rahim tabakası incelebiliyormuş.
Sen faydasını gördün mü?

Evet bende de pko var maalesef canım.inşallah soğan suyuyla kurtulacağız :) kaç kilo fazlan var senin benim baya var :)

Ah canım bir geçsin şu PKO o kadar mutlu olacağım ki...
Ödüm kopuyor ileride çocuğum olmaz diye.:26:

Sana şöyle anlatayım canım 2011 eylül ayında diyetisyene gitmiştim 80 kiloydum.
Diyet yaptım 45 gün kadar 6-7 kilo verdim.
Sonra diyeti bıraktım verdiklerimi geri aldım.
Üstüne 4 kilo daha aldım yıl içinde. (Ben evdeydim geçen yıl üniversite sınavı için hazırlanıyordum)
84 oldum.
Hiçbir şey yapmadım ama yaz tatilinde bile.
Sonra bu yıl üniversiteye başladım.
Kasım ayı gibi diyete başladım 84 kilodan Mayıs ayına kadar 68'e düştüm.:nazar:
Şu anda da 68 kiloyum ama 58'e düşmeyi istiyorum.
Ama mayıstan beri hiçbir şey yapmadım.
Ağustos başında tekrar başlamayı düşünüyorum.
Ama kendim yapıyorum diyetimi özel bir listem yok.

Sen ne kadarsın canım?
Kaç olmak istiyorsun?

Teşekkürler canım :KK16:
Doğru tabi ki ne zararı olacak? :)
Sende de mi PKO var canım?

Canım 4 ay yaptıysan 4 ay ara verip tekrar yapabilirsin.
Ya da ne kadar uyguladıysan o kadar zaman da ara verip tekrar uygulayabiliyorsun diye biliyorum.
Dediğin gibi sürekli yaparsan zararı da olabiliyormuş.
Rahim tabakası incelebiliyormuş.
Sen faydasını gördün mü?

ben doğum kontrol hapını alıntılamıştım,soğan kürünü değil.

Ah canım bir geçsin şu PKO o kadar mutlu olacağım ki...
Ödüm kopuyor ileride çocuğum olmaz diye.:26:

Sana şöyle anlatayım canım 2011 eylül ayında diyetisyene gitmiştim 80 kiloydum.
Diyet yaptım 45 gün kadar 6-7 kilo verdim.
Sonra diyeti bıraktım verdiklerimi geri aldım.
Üstüne 4 kilo daha aldım yıl içinde. (Ben evdeydim geçen yıl üniversite sınavı için hazırlanıyordum)
84 oldum.
Hiçbir şey yapmadım ama yaz tatilinde bile.
Sonra bu yıl üniversiteye başladım.
Kasım ayı gibi diyete başladım 84 kilodan Mayıs ayına kadar 68'e düştüm.:nazar:
Şu anda da 68 kiloyum ama 58'e düşmeyi istiyorum.
Ama mayıstan beri hiçbir şey yapmadım.
Ağustos başında tekrar başlamayı düşünüyorum.
Ama kendim yapıyorum diyetimi özel bir listem yok.

Sen ne kadarsın canım?
Kaç olmak istiyorsun?

Şuan kilon iyi ama pko için tam ideal olmamız gerekiyor maalesef. hem pko kilo aldırıyor hemde o kiloyu veremezsek pko geçmiyor ne saçma değil mii yaa :KK16: :KK1: kurtulmak için vereceğiz başka çare yok :) benim kilom baya var ya :) bende çok diyetler sporlar yaptım verdim geri aldım. geçen yıl dizimi kırdım bağları koptu ameliyat falan derken 1 yıl oldu. kırıklarım iyileşti çok şükür ama hareketsizlikten dizimin kasları erimiş. şuan spor falan yapamıyorum kilolarda gitmiyor maalesef ama yavaş yavaş yürüyüş yapıyorum ramazandan beri baya iyi geliyor inşallah dizimde iyileşirde koşup spor yaparımm :) şuan ne koşabiliyorum nede çömelebiliyorum. inşallah iyileşince sıkı bir spor yapacağım. şimdi yediklerime dikkat falan ediyorum işte. 1-2 kilo gitti yavaş yavaş ama yetmez tabiki :) nerden baksan 30-40 kilo vermem lazım :KK43: 90ı geçti benimki :KK43: hep bir yılda çok kilo aldım ne yürüyebildim ne hareket edebildim. yeni yeni iyileşiyorum. baya aldım bu yıl yani. seneye üniversiteye hazırlanıyorum inşallah bu yıl biraz verip seneye başlamam lazım. inşallah kazanırım en önemlisi bu tabi. ama sağlık içinde bu kiloları vermek şart. bende 58 olmak istiyorum ama etim sıkı az gösteriyorum 60-65 olsam yeterli bana. geriye kalanları da yavaş yavaş veririmm :))

ben doğum kontrol hapını alıntılamıştım,soğan kürünü değil.

Ha pardon canım :KK1:
Ben yanlış algıladım kusuruma bakma lütfen.
Soğan kürünü deneseydin sen de bir.:26:

Şuan kilon iyi ama pko için tam ideal olmamız gerekiyor maalesef. hem pko kilo aldırıyor hemde o kiloyu veremezsek pko geçmiyor ne saçma değil mii yaa :KK16: :KK1: kurtulmak için vereceğiz başka çare yok :) benim kilom baya var ya :) bende çok diyetler sporlar yaptım verdim geri aldım. geçen yıl dizimi kırdım bağları koptu ameliyat falan derken 1 yıl oldu. kırıklarım iyileşti çok şükür ama hareketsizlikten dizimin kasları erimiş. şuan spor falan yapamıyorum kilolarda gitmiyor maalesef ama yavaş yavaş yürüyüş yapıyorum ramazandan beri baya iyi geliyor inşallah dizimde iyileşirde koşup spor yaparımm :) şuan ne koşabiliyorum nede çömelebiliyorum. inşallah iyileşince sıkı bir spor yapacağım. şimdi yediklerime dikkat falan ediyorum işte. 1-2 kilo gitti yavaş yavaş ama yetmez tabiki :) nerden baksan 30-40 kilo vermem lazım :KK43: 90ı geçti benimki :KK43: hep bir yılda çok kilo aldım ne yürüyebildim ne hareket edebildim. yeni yeni iyileşiyorum. baya aldım bu yıl yani. seneye üniversiteye hazırlanıyorum inşallah bu yıl biraz verip seneye başlamam lazım. inşallah kazanırım en önemlisi bu tabi. ama sağlık içinde bu kiloları vermek şart. bende 58 olmak istiyorum ama etim sıkı az gösteriyorum 60-65 olsam yeterli bana. geriye kalanları da yavaş yavaş veririmm :))

Hadi ya canım :KK43:
Senin ki talihsizlik olmuş.
Çok geçmiş olsun.
Sakın kendini sıkma canım.
Emin ol veriliyor kilolar.
Bacağın iyileşene kadar spor sakın yapma.
Sadece yediklerine dikkat et.
Özel bir diyet uygulamana gerek yok emin ol.
Kola içme,şekerden uzak dur,cips-çikolata-şekerli yiyecekler-kızartmalar vs.
Kısacası tüm abur cuburlardan uzak dur.
Hamur işlerini,yağlı yiyecekleri tüketme..
Kepek ekmek ye.
Ama süt,yumurta,peynir,yoğurt bunları ye ki bacağın daha çabuk iyileşsin.
Kemiklerin güçlensin.
Düzelince de sporuna başlarsın.
Benim için de 68 gibi durmuyorsun diyorlar ama bilmiyorum etlerim çok sıkı değil kemiklerim mi daha ağır artık da kilomu göstermiyorum? Bilmiyorum.
Soğan kürünü de şimdiden uygula ama 3-4 ay yap.
Sonra ara ver sonra yine yap.
Biraz ara ver biraz yap canım.
Bitki sonuçta zararı da olmaz.:KK34:

Çok geçmiş olsun.
Kepek ekmek ye.
Kemiklerin güçlensin.
Benim için de 68 gibi durmuyorsun diyorlar ama bilmiyorum etlerim çok sıkı değil kemiklerim mi daha ağır artık da kilomu göstermiyorum? Bilmiyorum.

Sağol canım inşallah iyileşirim bir an önce :) dediklerini yapıcam dikkat ederim ama yoğurt peynir yumurta zeytin bunların hiç birini hayatımda yemedim :) sütüde yeni yeni içmeye başladım ama ara sıra. o yüzden böyle kaslarım eridi işte.

Sağol canım inşallah iyileşirim bir an önce :) dediklerini yapıcam dikkat ederim ama yoğurt peynir yumurta zeytin bunların hiç birini hayatımda yemedim :) sütüde yeni yeni içmeye başladım ama ara sıra. o yüzden böyle kaslarım eridi işte.

canım aslına bakarsan ben de sevmiyorum hiç birisini :KK50:
yumurta özellikle de yoğurt ağzıma alamıyorum ya yoğurdu garip oluyorum.
Allah eksikliğini göstermesin tabi.
Ama yemek lazım.:KK1:

canım aslına bakarsan ben de sevmiyorum hiç birisini :KK50:
yumurta özellikle de yoğurt ağzıma alamıyorum ya yoğurdu garip oluyorum.
Allah eksikliğini göstermesin tabi.
Ama yemek lazım.:KK1:

Ben kokularına bile dayanamıyorum canım yaa :) tadlarını hiç bilmiyorum zaten :) en son 5 yaşında falan denemiştim hatırlıyorum hayal meyal :) daha da yemedim hiç :))

Ha pardon canım :KK1:
Ben yanlış algıladım kusuruma bakma lütfen.
Soğan kürünü deneseydin sen de bir.:26:

Çok geçmiş olsun.
Kepek ekmek ye.
Kemiklerin güçlensin.

soğan kürü 3-4 gün uygulamıştım üşendim bıraktım malesef...

X