Pko yüzümü güldürdü :)))))

mutlulukdaimiolsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
2
0
36
İstanbul
Herkese merhabalar ben pkolu bir çok arkadaşımın burda yazdıkları okurken umut buldum şimdi bende belki birilerine umut ışığı olurum diye yazıyorum...
24 yaşında 3,5 yıldır evliyim ergenlikten beri adet düzensizliği yaşaıyorum kilo problememim ve tüylenmemde var zaman zaman 6 ay regl olmadığım olur en son ocak 27 de regl oldum ve şuan mayıs ayındayız mucezivibi durum bana göre ama 3 haftalık hamileyim drde henüz bişey göremediğim için hala inanamıyorum pazartesi günü tanışacağız inşallah sizlerden ricam herşey rabbin ol demesiyle olur ben dua ettim namaz kıldım gizli ağladım istedim rabbim nasib etti öyle yoğun cinsel aktivite olmadığı bir dönemdi hemde mucizeyi sadece allah nasib eder sizde benden samimi duygularınızı esirgemeyin tamamına erdirsin rabbim kucagımada alayım inşallah hepinize kucak dolu sevgiler ........

okurken senin adına çok mutlu oldum... rabbim kucağına da almayı nasip etsin ve isteyen herkese de versin inşallah. bende bir pkolu olarak kendimi çok umutsuz görüyorum kilo fazlalığı tüylenme ve adet dzensizliği bende de var 10 aylık evliyim henüz birşey yok ama ben uzun süreçlerden geçmekten korkuyorum bilmiyorum biraz karamsarım sanki

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende.c.tesi gittim doktora adt olmuyorum bu ay4 ünde olmam gerekli ama ben olmadım ve doktorum bana sağda ve splda polikistlerimin olduğunu sölediçhamile kalama biraz zor olucakmış galibaa..çok moralim bozuldu..önce bi hap verdi 4 gün kullanıcam a det olam için sonrada adetimin 15 gününde bi ilaç daha içicem..benim gibi şeyler yaşadınızmı sşzde..kilo almaktanda korkuyorum.zaten biraz fazlalaığımda var..uff rabbim hakkımızda hayırlsını versin..

bendede pko hastalıgı var 1 seneye yakın dogum kontrol hapı kullandım 5 ay önce bıraktım hapı en son adetımı 17 gun gectı hala olmadım pkolu arkadaslar bır sorum olucak sızinde ellerınızde ayaklarınızda asırı yanma ateslenme varmı sureklı

Son düzenleme:
Hayır canım ben yıllardır pkoluyum ama ateşlenme olmadı el ve ayaklarımda ama vucudumuz için regl çok önemli bu zamansız düzensiz olunca vucut gergin oluyo ve böyle sinyaller verebiliyor geçer inşallah...

Tebrikler canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin,İsteyen dileyen herkese tez zamanda anneliği tattırsın inş.

Hayır canım ben yıllardır pkoluyum ama ateşlenme olmadı el ve ayaklarımda ama vucudumuz için regl çok önemli bu zamansız düzensiz olunca vucut gergin oluyo ve böyle sinyaller verebiliyor geçer inşallah...

sagol canım cvp verdıgın için bu ay adet olmadım karnım hamıle karnı gıbı sıs odem var canım buarada allah sag saglım dogurmayı nasıp etsın gözün aydın darısı tüm isteyenlerin başına

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…