Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Daks92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
5
2
86
32
Merhaba, 15 yaşımdan beri pkoluyum ve 1.5 yıllık evliyim. Bebek tedavisinin uzun sürme ihtimalinden dolayı ortalama 6 ay önce doğum kontrol haplarını bırakıp 10 yıllık doktoruma gittim. Yumurtlama günlerini takip edip tarih verecekti bir süre gidip geldim fakat hiç yumurtalama olmadığını söyledi. Femara vermişti 3 ay kadar kullanmadım, Daha sonra tekrar doktora gidip kullanmaya başladım, 5 gün içtim geçtiğimiz ay. Doktorum “Sıfır yumurtlama hiçbir gelişme yok. Yumurta geliştirici iğneyle aşılamayı birleştirmek istiyorum önümüzdeki ay” dedi. Bu arada yumurta takibine hala gidip geliyorum, yaklaşık 1-1.5 hafta sonra sanıyorum aşılamaya geçilecek. Benim durumumda olanlar rica etsem yazabilir mi süreci nasıl geçirdiklerini. Çok hızlı ilerliyor, gerçekten neredeyse direkt aşılamaya geçilecek kadar büyük bir problem mi var ben mi heyecanlanıyorum doktorum mu hızlı ilerliyor anlamayamıyorum.. Şimdiden teşekkürler

Yasinizdan dolayi veya durumun ciddiyetinden dolayi boyle uygun gormustur. On yillik dr unuzmus. Guvenilirdir. Kafanizi rahat tutup dr a uyun dua edin gecin.

Merhaba ben de bu ay direkt olarak aşılama ile başladım tedaviye benim de hep reglim düzensizdir biz de yaklaşık 6-7 ay önce başladık doktora gitmeye hormonlardı şuydu buydu derken bu ay ancak tedaviye başlayabildik benim de doktorum ilk aşılama yapalım tüp bebek için gençsin dedi çevremde ilaçla hamile kalanlar vardı ben iğne kullandım gonal f neden aşılama ile başladık deyince ilaçla hamile kalınmaz ihtimali çok düşük falan dedi bence doktorlar da bi yerde kendini düşünüyor aşılamam negatif başka bi doktora gittim o da aşılama olduğu İçin yine deneyelim dedi ama dosya İçin bir sürü evrak istedi diğer aya kaldı ne yapsam bilemedim aşılama yıpratıcı ama çünkü bende her şey çok iyi gitmişti hatta ikiz bekliyorduk falan rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürür inşaallah

Sonucun Hayirli olur inşallah. Bende bu ay basladim. Seninde doktor direkt iğneli baslamis. Benim doktorumda iğneli basladi.dün ilk defa igne yaptim. Asilamada basari sansi düşükmüş yalnız en fazla %20 dedi. Sen kacinci günündesin canim

Ben 12. Gün regl oldum

Ben uzun süre yumurta geliştirici hap ile devam edilecek sanıyordum yani en azından birkaç ay da olsa o şekilde ilerleriz diye düşünüyordum aşılama diyince biraz afalladım, umarım en yakın zamanda sizin de istediğinizden daha iyi olur her şey

Merhaba, ben de bugün benzer bir konu açtım. Sizdeki gibi bende de pco var ve 1 aydır tedavi sürecindeyim. Geçtiğimiz ay klomen tedavisi gördüm, günde 1 adet 5 gün kullandım. Ancak reglimin 12. ve 15. günü yapılan usg kontrollerinde yumurtalarımda büyüme gelişme olmadığı için dr tedaviyi durdurdu. Bir sonraki ay tekrar reglimin 2. günü çağırdı, iğne tedavisine başlayacakmışız. Klomenin benim bedenimdeki yumurtaların direncini kıramadığını ve pco sebebi ile yumurtaların ufak olanlarının , büyük olanları baskılayıp gelişimi engellediğini bildirdi. 5 yıllık evliyim, 2,5 yıldır korunmasız olmama rağmen gebelik oluşmadı. Şu süreç nasıl ilerleyecek, günler nasıl geçecek bilemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimiz sağlıkla güzel haberler alalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…