Arkadaslar merhaba burada paylasilanlarin bana cok yardimi oldu bende basima gelenleri birileriyle artik paylasmak istiyorum.4yillik evliyim yaklasik 2yildir korunmuyoruz.ilac kullanmadan adet olamiyorum,yillardir doktorlara giderim adet duzensizligi icin hepsi sokturucu verip gonderiyor.pko dediler aylarca d.kontrol ilaci kullandim.baska doktora gittim yara var yakmak lazim dedi.baska doktora gittim cocuk olmadan yakilmaz dedi bi suru ilac kullandim.sora iltihap var dediler yine ilac..sora durup bi dusundum biz cocuk icin doktora gittikce baska sorunlar cikip bi suru ilac alip gelir olduk.butun ilaclari attim.en son bi arkadasimin tavsiyesi uzerine yasadigim yere cok uzakta olan doktora gittim oda 45 kilo olmama ragmen bana kilo vermem spor yapmam gerektiginden bahsedip yara mara yok deyince baktimki aslinda psikolojiden bahsediyor,spora basladim.bu arada duzenli her 6ayda bir tum hormonlarima baktiririm suana kadar pko oldugum halde hicbir sapmam gorulmedi.artik ikac kullanmiyordum 4 ay adet olmadimi biliyorum.1yildir doktora gitmiyordum,gittim klomen ve sokturuci verdi.ilk ayimda hamile kaldim.aslindaa sorun demekki benim yumurtalardaydi gelismiyordu ama beni hep basindan savdilar bi suru ilac kullandim.herkesin memnun oldugu bir doktora devam etmek istedim arastrdim.ilk gittigimde bos gebelik gecirdigimi ve kesenin hemen alinmasi gerektigini ve kan degerlerimin dususe gececegini soyledi.kan testine devam ettik ve iki kati seklinde artiyordu.baska doktora gittik bebegi gorduk.digerine inansak hemen aldircaktik.sonra o doktorun bos gebelik demesiyle oyle bir stres yaptimki deli gibiydim o iki gun gecmedi,degerleri gormek icin.internette okumadigim ne bir site kaldi ne arastirmadigim doktor.ama hepsi bostu kalp atimlarini gordukten sonraki hafta kalbi durdu;(9haftamda kurtaj oldum.cok uzun oldu daha neler neler. bunca yil doktorlara olan guvenim ve bos tedaviler.kafam allak bullak.suan tek bir doktora gidiyorum kurtaji onda oldum.kendimi rahat hissetigim ama onada guvenemiyorum.ilk gebe kaldigimda rahmin kalp seklinde dedi baska bir dojtora gittigimde oyle olmadigini soylemisti.bebegimin kalbi neden durdu neden her doktor farkli birsey soyler hep kaliteli ve bilindik doktorlara gitmeye calistim okukuna kadar arastirdim tecribeli olsun dedim.ama artik ben doktor oldum kendi doktorum.kendinizi dinlemeyin derler ama kaybetcek zamaniniz yoksa dinleyin arkadaslar.artik iltihabimida yaramida cozdum inaniyorum tekrar hamile kalicam.