Canlar selamm. Buraya genelikle ilgili daha önce birçok kez konu açtım hep bir gebelik umuduyla sormak istedim yaptığım testleri falan. 3 yıllık evliyim ve hiç korunmamamıza rağmen olumlu bir gelişme olmadı maalesef. Önceleri bir devlet bir özel hastane olmak üzere 2 farklı doktora gitmeme rağmen hiçbir sorun tespit edemeyip herşey normal denilmişti. Eşimin tüm testleri de yapıldı herşey gayet normaldi ve bizde daha fazla üstelemeyip zamana bıraktık açıkçası herşey normal olduğuna güvenerek. Bunların üzerinden 1.5-2 yıl geçmesine rağmen halâ sonuç alamayınca tekrardan 1 hafta önce kuzenimin önerdiği bir doktora gittim. Doktora tüm süreçleri anlattıktan sonra vajinal kontrol gerçekleştirmek istedi ve polikistik over olduğumu söyledi fakat hiçbir hormon bozukluğu adet düzensizliği kıllanma ya da şeker hastalığı gibi bir durumum yok çok şükür hatta hep gününde yada birkaç gün öncesinde adet olurum sadece yumurta fazlalığı olduğunu gebeliğe engel bir durum olmadığını söyledi ve Rahim filmi istedi çarşamba günü çekileceğim. Ve bana letu verdi yumurtalarım gelişmesi için. Yani kaç yıl sonrasında böyle bir durum olabildiğini öğrendim ve diğer doktorlar nasıl farketmedi çok şaşkınım. Bu durumu yaşayanlar var mı aranızda umarım güzel bir sonuç alırım çarşamba günü rahim filmi için tekrar gideceğim ve cuma - pazar ilişki önerdi umarım herşey olumlu olur var mı aranızda bu durumu yaşayan?