Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar benide araniza alin.

Pko hastasiyim. 65 kiloyum. Dr kilo vermemi soyledi. 31 yasindayim. Adet goruyorum ama yumurtalar catlamiyor. Bir sonraki adetimde hsg cektiricem.

Selam kizlar,

Biraz once dr dan geldim. 6 aydir bebek icin cabaliyoruz. Her ay dr gidiyorum bi sorun yoktu suan pko oldugumu ogrendim. Cok zor hamile kalirsin falan dedi. Progestan ve folik 1 verdi. Cok kotuyum suan

Selam kizlar,

Biraz once dr dan geldim. 6 aydir bebek icin cabaliyoruz. Her ay dr gidiyorum bi sorun yoktu suan pko oldugumu ogrendim. Cok zor hamile kalirsin falan dedi. Progestan ve folik 1 verdi. Cok kotuyum suan
Pko luların şansları daha yüksek demişti bnm drum. Benim bir oğlum var. İyi ki hamile kalmadan bu teşhisi koymamışlar. Sen hamile kalamazsın deyio moralini bozarlardı dedi. Bozma moralini sonuçta yumurta üretiyor vücut. İlaç desteğiyle döllenmeye uygun hale gelir. Sıkmauın canınızı.

Valla inanilmaz moralimi bozdular. Bu ilaclar ne ise yariyor bilmiyorum bile. Artik catlatma mi verecekmis napcakmis... hayirlisi olsun artik. Tesekkur ederim desteginiz icin... sizlerin hikayeleri bizlere moral depolatiyor

Valla inanilmaz moralimi bozdular. Bu ilaclar ne ise yariyor bilmiyorum bile. Artik catlatma mi verecekmis napcakmis... hayirlisi olsun artik. Tesekkur ederim desteginiz icin... sizlerin hikayeleri bizlere moral depolatiyor
Pkoda yumurta oluyor ama yumurta büyüyüp çatlamadan kiste dönüşüyor. Bu ilaçlar büyüyüp çatlamasına yardımcı oluyor. Pkolu olup hamile kalan çok bozmayın hiç

Pkoda yumurta oluyor ama yumurta büyüyüp çatlamadan kiste dönüşüyor. Bu ilaçlar büyüyüp çatlamasına yardımcı oluyor. Pkolu olup hamile kalan çok bozmayın hiç

Insallah bende burada guzel haberlerimi veririm.. cok tesekkur ederim

Merhaba kizlar benide araniza alin.

Pko hastasiyim. 65 kiloyum. Dr kilo vermemi soyledi. 31 yasindayim. Adet goruyorum ama yumurtalar catlamiyor. Bir sonraki adetimde hsg cektiricem.

Allah yardımcın olsun canım. İşimiz Allah a kalmış.

Selam kizlar,

Canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Ama yüksek moral en büyük desteğimiz. Sıkma canını bak biz birbirimize destek olmak için buradayız. Güzel haberleri verip moral olalım birbirimize. Ovulasyon testi al sende. Yumurtlama gününe denk getirmeye çalışalım. Hayıt iç. Kendi çapımızda bişeyler yapıyoruz katıl bize üzme kendini

Bak moral oluyor böyle vakalar. Ben doğuştan pkoyum ümitsiz olmadım hiç. 4 aydır deniyorum

Ayy canim benim
Progestan ile hayit icilince bu seferde baska problem cikar diye korkuyorum. Pko falan yokken aslan pencesi civan percemi ve coban cantasi iciyordum. Acaba o mu kist yapti diye dusunuyorum. Cocuk olsun diye ugrasirken daha buyuk sorun oldu simdi. Insallah bebislerimiz cok bekletmez. Allah kimseyi evladiyla sinamasin.

kızlar selam:))
benim bir adet baslangicimdan diger adet başlangıcıma bi 34, bi 35, bi 33, bazen 38 gün falan sürüyo. ortalama 34 üzeri ama, hiç 34günün altına düşmedi iki adet arası.
acaba pko dan suphelenmeli miyim? ve doktora gitmeli miyim bilemedim.
bu ay ovulasyon testiyle ilk defa yumurtlama yakalamaya çalışıp iliskiye giricez. yani elimizde henuz bi başarı veya başarısızlık yok.

Selam canim
Benim gittigim 3 4 tane dr 40 gune kadar adet dongusu olmasi normal demislerdi.

Selam canim
Benim gittigim 3 4 tane dr 40 gune kadar adet dongusu olmasi normal demislerdi.
hmm anladım. tesekkur ederim cevabin icin :)
ben de oyle okumustum ama burdaki doktora gitmis tecrubeli arkadaslara sorayim dedim.
mesela adetime iki hafta kala hani yumurtlama zamani şeffat bi akinti oluyomuş ya onu da goruyorum iki gun falan ıslak hissediyorum hep akinti halinde.
yani disardan bakinca ovulasyonda da sıkıntı yok yumurta catliyor gibi..
1.5 yillik evliyiz ve bu ay ilk defa korunmadan denicez. tutmazsa zaten bi doktora gidicem adetin 2. gunu test vs yaptırmak icin.

Ben hic denemedim ama ovulasyon testi ile daha garanti sonuc elde edebilirsin. Yada dr ile yumurta takibi de iyi bir yontem. Iliskiden sonra ayaga kalkmayin yatin uyuyun falan standart seyler

Ben hic denemedim ama ovulasyon testi ile daha garanti sonuc elde edebilirsin. Yada dr ile yumurta takibi de iyi bir yontem. Iliskiden sonra ayaga kalkmayin yatin uyuyun falan standart seyler
Selam kızlarrr .. bende pkoluyum. 6 ay önce jinekolog bi akrabamız var ona eşimle kendi testlerimizi yorumlaması için yolladım. Tipik pkosun dedi kendi kendine zor hamile kalırsın yumurta takibi yaptır. Yumurta takibinde de ilk ay yumurtam büyümedi ikinci ay doktorum incir kürü yap ve civanperçemi çayı iç dedi klomen başladı. Ben kontrole giderken ağlayacaktım nerdeyse ama doktor dedi ki Harika yumurta son haddinde çatladı çatlayacak. Nitekim nasip olmadı ama gerçekten doktorun önerileri işe yaradı. Bi de doktorum hayıt çayı içebilirsen iç demişti. Bunlarda doktor onaylı benden tavsiyeler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…