- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Yumurtlama durumunu anlamadıysan bende de öyle olabiliyor canım geç yumurtlama ya da sıkıntı olduysa atar tabivalla yapmadım yapmam da canım olabiliyor bole gecikmeler gecen günde 10 gün gecikti ole olmustum. O yuzden cok hevesli değilim gelir elinde sonunda.
yok anlamdm bu ay canm yumurtlamayı yumurta catladıgında kasıklarımda batma oluyor hissedıorm.Yumurtlama durumunu anlamadıysan bende de öyle olabiliyor canım geç yumurtlama ya da sıkıntı olduysa atar tabi
Ovülasyon testiyle de teyit edebilirsin aslında canım hem çift çizgi net olduğunda yumurtlama zamanını da gösteriyor ona göre denersinyok anlamdm bu ay canm yumurtlamayı yumurta catladıgında kasıklarımda batma oluyor hissedıorm.
eşim ozaman strese giriyormus bende aynı sekilde doktor bugun yapın diyince biz stres yapıoduk yapasımız gelmıodu zorunluymus gibiOvülasyon testiyle de teyit edebilirsin aslında canım hem çift çizgi net olduğunda yumurtlama zamanını da gösteriyor ona göre denersin
O konuda haklısın bizde de o durum oldu Allahtan bitti testler artık normal davranabilirizeşim ozaman strese giriyormus bende aynı sekilde doktor bugun yapın diyince biz stres yapıoduk yapasımız gelmıodu zorunluymus gibi
:) bizde devam durmak yok :)O konuda haklısın bizde de o durum oldu Allahtan bitti testler artık normal davranabiliriz
Pes etmek yok o bebek buraya gelecek:) bizde devam durmak yok :)
inşallah canım bat ne zaman seninPes etmek yok o bebek buraya gelecek
Bir kaç gün tahminimce bu ay yumurtlamayı tam kestiremedim testleri aralıklı kullandıminşallah canım bat ne zaman senin
hergün aynı saate yapmalısın canm bide su inofolic hergün aynı saate almaya özen göster benceBir kaç gün tahminimce bu ay yumurtlamayı tam kestiremedim testleri aralıklı kullandım
Öyle yapıyorum canım testi de inofoliği de nadir geç içtiğim oldu sadecehergün aynı saate yapmalısın canm bide su inofolic hergün aynı saate almaya özen göster bence
Bakalım mutlu haberlerini beklıorm canm bende pancar pekmezi yemeye başladım sabah akşam ac karnına kansızlık var kan yapar diye bakalmÖyle yapıyorum canım testi de inofoliği de nadir geç içtiğim oldu sadece
Ye canım bende keçiboynuzu özü içiyorum hem kendim hem eşim sabah ya da akşam 1 tatlı kaşığı kadarBakalım mutlu haberlerini beklıorm canm bende pancar pekmezi yemeye başladım sabah akşam ac karnına kansızlık var kan yapar diye bakalm
Öyle yapıyorum canım testi de inofoliği de nadir geç içtiğim oldu sadece
Oo canım nasılsın
evet ondan bıle kullandım ya :) bu arada yaş kaç siizinYe canım bende keçiboynuzu özü içiyorum hem kendim hem eşim sabah ya da akşam 1 tatlı kaşığı kadar
iyidir kuzum sen nasılsınOo canım nasılsın
28 yaşındayım canım senevet ondan bıle kullandım ya :) bu arada yaş kaç siizin
iyidir kuzum sen nasılsıneskiden çeyz , evlenicekler topiğindeydik şimdi , gebelikte geziniyoruz
26 bitti 27 den devam canm :)28 yaşındayım canım sen
Şafak saymakla geçiyor ömür
ilerde de torununu dört gözle bekleyen anneaneler , babaanneler topiği yaparız28 yaşındayım canım sen
Şafak saymakla geçiyor ömür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?